FRIGIDER scos pe bucăți din canalizare! Muncitorii au făcut poze pt. a fi crezuți!

Surpriză pentru angajații Companiei de Apă – solicitați să intervină pentru desfundarea canalizării pe strada Transilvaniei.

Aceștia au scos astăzi din canalizare un FRIGIDER, evident, pe subansamble!

Pentru că aveau temerea că nu vor fi crezuți 😦muncitorii au făcut mai multe poze din timpul acțiunii de scoatere a frigiderului din canalizarea orașului.

Concluzie

Lucrătorii de la canalizare au două rugăminți pentru buzoieni.

1) „Canalizarea nu e coș/pubelă de gunoi! Unele obiecte care nu mai sunt nefolositoare prin gospodărie pot fi valorificate la centrele de reciclare”.

2) „Rugăm cetățenii să fie mai înțelegători atunci când în urma unor ploi torențiale apa refulează din canalizare. E posibil ca dedesubt conductele să fie înfundate cu diverse obiecte care n-ar avea – în mod normal – ce căuta în canalizare.

Conform lucrătorilor se formează adesea dopuri din șervețele umede, pamperși, diverse ambaleje etc.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „FRIGIDER scos pe bucăți din canalizare! Muncitorii au făcut poze pt. a fi crezuți!

  • … ai, să moară dăcât calu’ lu’ Făt-Frumosu’, mo…

    … acolo era frigideru’ la calu’ meu?!? Șî ce l-am căutat…

    … Cei 6 cai frumoși dă la mine din sufrajărie au dat petrecere cu salam și vijelie și pesemne s-au îmbătat… Caii mei s-a-mbătat ca porcii și au aruncat frijideru’, na trăznaie… te pomeni că tot în canalizare o fi și plasma aia de 3 metri la care se uita caii mei pe Animal Planet… bă, și io care credeam ca mi-a furat-o romanii…

  • Avand in vedere ca pe acolo se afla celebra noastra Simileasca, ma mir ca nu l-au scos tot bucati din canal si pe stapanul frigiderului…….[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.