Fumători din gimnaziu! Cu cât mai devreme cu atât mai bine!

Fotografiile postate ne-au fost trimise vineri – zi de școală! – la adresa de email de un cititor fidel al site-ului buzoienii.ro. Cu textul aferent: „Nu cred să fie mai mari de clasa a șaptea, a opta”.  

O publicăm și noi, adăugând un titlul ironic, „cu cât mai devreme cu atât mai bine”. Emblematică e mina puștiului, mândru tare de isprava lui. Cu țigara între buze și însoțit de trei dintre colegele sale, inițiate de asemenea în practica fumatului. Se poate observa și că tinerii din imagine, deși fotografiile s-au făcut la amiază, nu aveau cu ei ghiozdanele. 

Comentarii mai ample, despre condiția tineretului din România, vă las pe dvs. să faceți. Mai adaug un singur lucru. În urmă cu câteva săptămâni am publicat o fotografie similară, cu aglomerația din pauză sau de dinaintea orelor, de la intrarea în Colegiul Eminescu cu mulțimea de tineri care fumau nestingheriți.

Atunci s-au găsit destui care să-i apere și să susțină cu nu-i mare bai, ba că e ceva normal la vârsta lor. Dar și la gimnaziu e la fel de normal ? 

Auraș Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.