Furt surprins de camerele de supraveghere

Personajul cu geacă și fes din imaginile de mai jos e numit Sandokan, Mihai Lăcătuș pe numele din buletin.

A fost suprins în timp ce fura un tomberon de gunoi de la o casă de lângă magazinele sătești (vezi VIDEO mai jos):

UPDATE: Poliția Locală în colaborare cu Jandarmeria Buzău l-a identificat pe individ. A doua zi, spășit, acesta a adus tomberaonul înapoi.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Furt surprins de camerele de supraveghere

 • Un binecunoscut țigan boschetar,cu nenumărate astfel de furtișaguri, alcoolic și pomanagiu.Mare furt nu este în comparație cu cât se fura politic.Asa ca va trece nepedepsit,ca toate micile furturi stradale și marile furturi politice.

  Răspunde
 • Subscriu la ce foarte adevarat a spus Anonim mai sus: E O NIMICA TOATA FATA DE CAT SE FURA POLITIC (numai la noi la Buzau cat, cu hoti de la principalele ambe partide) !!
  Furtisaguri de genul asta au loc probabil aproape zilnic undeva in Buzau, dar fie sunt trecute cu vederea, fie nu sunt camere care sa demonstreze. Sa nu uitam ca tram in Romania unde ORICE SE FURA… Tara tuturor posibilitatilor la capitolul HOTIE, iar cei mai hoti sunt, desigur, politicienii (unii dintre ei)…

  Răspunde
 • 1000 de sandokani nu fura nici cât ăl mai pricăjit politician !

  Răspunde
 • Asta cu politicienii care fura este un găinaț pe parbriz. Multi dintre noi ar bagă mana pana la cot daca ar fi acolo. Uitati-va in oglinda mai întâi, dupa aia la politicieni. La mine pe scara se fura mopuri si becuri, si locuiesc intr-o zona cu apa calda.
  De la wceuri publice dispar săpunul si hârtia igienica.
  Moși si babe care fura cașcaval bio, unt de-ăla scump, femei in toata firea care fura șampoane si parfumuri. Nu, nu e sărăcie. Este prostie si nesimțire, un om demn si educat nu ar fura nici in ruptul capului. Dacă ar fi sa îmi imaginez cam ce ar face oamenii de înjură politicienii de mama focului daca ar ajunge in fruntea țării, cred ca si-ar fura si mamele. Nu mulțumesc, ăștia pe care ii am sunt mai buni decât ar merita multi dintre noi.

  Răspunde
 • @Done
  Nu vezi pădurea din cauza copacilor. Cei mai eficienți hoți sunt străinii ajutați de gardienii lor, politicienii români. Culmea este că furtul este legalizat și marea majoritate a populației este complet incapabilă să realizeze ce se întâmplă.
  Poți spune despre străini că nu sunt demni și educați? Asta nu-i împiedică să fie și ticăloși.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.