G4Media: „Conform unor surse locale, C-tin Florescu e cel care formulat plângerea penală”

Subiectul deschiderii unui dosar penal de către DNA Ploiești a ajuns și în presa națională.

Într-un articol de pe G4Media (vezi AICI) e pomenit numele lui C-tin Florescu ca posibil autor al plângerii penale.

În același articol, e inserată o declarație a primarului, conform căreia s-ar fi reclamat că pe Transilvaniei nu s-a mai amenajat pistă de biciclete.

Florescu a fost contracandidatul lui Toma la alegerile locale din toamna 2020.

Florescu de la PMP, partid condus la Buzău de Adrian Mocanu, a obținut 4,41%, iar Toma 78%

Notă. C-tin Florescu a fost întrebat de un jurnalist local dacă el e autorul plângerii. Fostul șef al Tribunalului Buzău ar fi negat.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „G4Media: „Conform unor surse locale, C-tin Florescu e cel care formulat plângerea penală”

 • Art 51 din Constitutia Romaniei ii da dreptul, chiar si lui Florescu, sa faca petitii. Oricui.

  Răspunde
 • Un asa primar gospodar nu a mai avut buzaul de 50 de ani. Pana sa vina el erau numai hoti și corupti. Pentru cei care vor sa-i faca rau, nu vă mai satura dumnezeu de atata huzur si opulenta. cine se opune dezvoltarii buzaului: un magistrat, din cate am inteles, cu sleahta corupta care a fost la prefectura 20 de ani pe timpul lui boscodeala. Sa va dea Dumnezeu putere, domnule primar. BUZOIENII VA SUSTIN! Cu respect, domnule Toma

  Răspunde
 • Asta nu inseamna ca de dragul unei petitii nerealiste si a unei razbunari infantile, opresti un intreg oras….
  Asa si eu pot sa acuz pe oricine de pedofilie, ca doar legea imi da dreptul, nu ?! Ce face acuzatul pana se dovedeste ca eu am fost o OAIE ?! Isi pierde familia, copiii lui il vor privi intotdeauna cu o umbra de indoiala, practic i-am stricat toata viata, iar la final spun….ups, cred ca am gresit, scuze ?!

  Răspunde
 • sa regindeasca aberatia cu parcarile de resedinta doarece in primul rind incalca dreptul omului la libera circulatie..ex..daca ma duc seara in Dorobanti sau in orice cartier din oras nu mai pot parca absolut nicaeri deoarece primaria a vindut locurile de parcare si acum de la ora 16 .30 pin la ora 8 dbimineata nu mai ai unde lasa masina..daca te duci in vizita la cineva…Se putea pune foarte frumos o taxa de habitat pentru parcari care se platea o data cu impozitul masinii si se termina cu…..aberatia de parcare de resedinta…sa exemplific…sint parcari de resedinta goale in care nu se poate parca deoarece proprietarul este plecat vara la tara sau traba lui, parcarea sta goala iar tu nu ai unde sa parchezi..sau alta treaba..au parcare de resedinta au 2 masini o masina o parcheaza in alt loc si parcarea de resedinta o tine pentru cealalta masina..iar tu cu o sing masina care nu ai prins loc de parcare de…resedinta..nu ai unde sa parchezi…

  Răspunde
 • Toma ar trebui să-și angajeze un purtător de vorbe. Comunică lamentabil. Ne spune că există o hotărâre de Consiliu Local care … bla bla… ce mă interesează pe mine este dacă s-a respectat proiectul aprobat și finanțat cu fonduri de coeziune.

  Răspunde
 • Bai frate nu mai rezist cu parcarile! Ia mai nene autobuzul daca nu ai unde sa parchezi. Sau taxiul. Tu vrei ca pentru o vizita a ta in dorobanti o data la 5 ani sa ai parcare pe viata in zona?
  Bai nene, a trecut vremea carutelor. Avanseaza in gandire, adapteaza-te ca sigur ai centrala in casa nu te mai incalzesti la butelie.

  Răspunde
 • PS. Tovarase Catalin, in DEMOCRATIE, intr-o tara condusa DE LEGE, se poate opri intreaga tara daca se constata incalcarea legii! Poate mintea dumneata rosie sa inteleaga ca incalcarea legii nu are scuze, indiferent de anvergura? „The greater good”, aceasta teorie absolut tembela, a fost creata de un filosof englez plictisit si apoi rafinata de comunisti si nazisti pana cand a ajuns sa fie adoptata de toti cei putintei la minte. Dar astea sunt lucruri de finete, nu ai dumneata de unde sa stii…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.