Gabi Bădescu: „Păcat că Primăria s-a retras, era un lucru serios. Centrul de Excelență va continua la Buzău, finanțat de FRF”

„Tricolor 11” – Centrul de Excelență al FRF, deschis în septembrie la Buzău, nu se va desființa și nici nu se va muta de la Buzău. „Va funcționa ca și până acum. Va fi finanțat exclusiv de noi, de federație. Fotbalul românesc e în suferință, FRF face tot ce poate pentru a forma jucători de valoare. Iar aceste centre pot fi una dintre soluțiile salvatoare” a comentat buzoianul Gabriel Bădescu, mâna dreaptă a șefului FRF, Răzvan Burleanu.

Decizia primăriei de a se retrage din asocierea cu FRF nu i-a căzut însă bine oficialului FRF.

„Când era vorba de un lucru serios, formarea de jucători tineri și talentați nu se mai poate. S-a putut, în schimb, din partea Primăriei Buzău să se bage bani în ultimii 10 ani cel puțin într-o echipă dovedită că s-a implicat în mafia pariurilor și care a făcut de râs Buzăul. S-au cheltuit câte 20 de miliarde pe an într-un club care a ajuns până în Divizia C și apoi la faliment. Pentru banii aceia, cheltuiți degeaba, răspunde cineva ?” s-a întrebat Bădescu.


Acesta a reamintit faptul că înainte de a merge la FRF, promovase în Divizia C pe Viitorul Buzău, formație fără nicio datorie, cu jucători exclusiv din Buzău și care promitea mult. „Înainte de a pleca la FRF, m-am dus la Primărie, cu toate acetele, și le-am pus echipa pe masă. Luați-o ca să aibă și Buzăul fotbal. Dar cei de atunci, au preferat să bage bani tot în gloaba ce stătea să moară!”. 

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.