Gafă a PNL Buzău. Arestat pentru șpagă la masă cu prim-ministrul!

Gafă a PNL Buzău ieri la acțiunea de prezentare a candidaților.

La masa nr. 1, alături de fostul prim-ministru Nicolae Ciucă a luat loc celebrul „deputat auto”, arestat de DNA pentru o șpagă – cu flagrant – de 3.100 de lei:


Cum de a ajuns „Gigioacă” (a făcut 1 an închisoare la Mândrești!) în PNL, partid care altfel se pretinde cu ștaif, și – mai ales – cum de a fost promovat chiar la masa nr. 1 e o întrebare bună.

E doar o gafă ? Sau atât de jos a ajuns PNL Buzău că primește în partid pe oricine ? Priviți și fotografia de mai jos, tot de ieri, sugestivă pentru coborârea, parcă prea jos, a standardelor:


O altă problemă serioasă de imagine pentru PNL Buzău e acceptarea candidaturii primarului de la Gura Teghii care e, atenție, în arest la domiciliu:


Omul nu e condamnat, e drept, beneficiază de prezumția de nevinovăție, dar e totuși vorba de PNL partid care, repet, se pretinde cu ștaif. Dacă ajunge știrea asta „pe național”, că PNL Buzău are candidat un arestat la domiciliu ? Trimis pe 3 martie 2024 în judecată (deci s-a depășit faza de urmărire penală)! Priviți mai jos minuta Judecătoriei Pătârlagele cu lista lungă de infracțiuni de care primarul-candidat e acuzat de procurori:

Judecătoria Pătârlagele: „Respinge cererea inculpatului Gheorghe Micleru de a fi dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele. Dispune luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Micleru Gheorghe, pentru comiterea următoarelor infracțiuni:

Delapidare în formă continuată (2 acte materiale)

Complicitate la furt calificat

Abuz în serviciu

Efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț incompatibile cu funcția, unei infracțiuni de abuz în serviciu, daca funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Gafă a PNL Buzău. Arestat pentru șpagă la masă cu prim-ministrul!

  • Nu mai mira pe nimeni, amicitiile politicienilor de seama,cu infractorii! Ati uitat de prietenia domnului premier Ciolacu,cu Hayssam? Eu nu…

    Răspunde
  • … să înțelegem că acum pisdeii și pineleii își dau la gioale reciproc prin media locală (depinde la ce partid s-a căpușat aceasta) !…. după alegeri , bineînțeles,fac alianță pentru ‘binele românilor’ și încă 4 ani trai neneacă pe banii bizonianului fraier votant!… partidul unic!…și uite așa se mimeaza democrația!…

    Răspunde
  • Sunt precum muștele, trag la…maro. Nu v-ați obișnuit cu nulitățile, din politica românească și cu meltenii care-i votează?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.