Gagu: „Alecu se răzbună pt. că am vrut să-l dau afară din casa din Orizont”. Cum răspunde subprefectul

Acuze de „conflict de interese” lansate de Ionel Gagu împotriva subprefectului Alecu Vasile – în noul conflict legat de cartierul Orizont.

„Domnul subprefect se răzbună acum pe mine pentru că am vrut să-l dau afară din casa din Orizont. N-a plătit-o și a trebuit să-l dau în judecată ca să-l evacuez. Acum, domnul Alecu Vasile a găsit prilejul să se răzbune pe mine. Subprefectul are în subordine Departamentul Juridic, împreună au trimis acea solicitare la Primăria Buzău prin care se blochează vânzarea terenului de pe trei străzi unde s-au construit locuințe”, a spus ieri Gagu în ședința Consiliului Local.

Subprefectul Alecu Vasile i-a răspuns azi antreprenorului buzoian:

„E o exagerare de-a dânsului. Caută vinovați acolo unde nu sunt. În legătură cu casa mea din Orizont, da, a fost o neînțelegere, dar a fost depășită demult. Am avut un precontract și aflând de problema cu terenul de dedesubt am sistat plățile. Dar apoi, când s-au lămurit lucrurile, am plătit casa. E chestie veche de vreo 3 ani”, a spus subprefectul.

Apoi, Alecu Vasile a încercat să explice că Prefectura n-are nicio vină în conflictul apărut: „Îl rog pe domnul Gagu să înțeleagă faptul că orice hotărâre de Consiliu Local e ilegală dacă nu are semnătura secretarului acelei primării. Noi, Prefectura Buzău, nici nu am intrat pe fondul problemei, ci doar pe formă. Dau un exemplu. Dacă la Cochirleanca secretarul nu semnează hotărârea de înființare a două stații de autobuz, ea e dată înapoi. Așa și aici, cu cele două hotărâri ce vizează cartierul Orizont. N-au semnătura secretarului Primăriei Buzău”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Gagu: „Alecu se răzbună pt. că am vrut să-l dau afară din casa din Orizont”. Cum răspunde subprefectul

 • Dl Gagu, poate vă amintiți numele tuturor persoanelor cărora le ați făcut astfel de favoruri, precum și motivele…. Am putea să l ajutăm cu memoria, că mai uită omul. Un cetațean normal nu poate achiziționa o casă fără să plătească, doar pe promisiuni….Poate doar dacă este special, nu, domnule Gagu?

 • @A. Drobeta, şi la câţi ,,speciali” locali domiciliază în Orizont, e clar atunci: Gagu n-a făcut decât doar…. o mulţime de favoruri !

 • Iti poti da seama de calitatea unei populatii in functie de nevoile ei. Un cartier care lasă de dorit, cu niste case facute in hais si-n cea in cel mai feircit caz, la mare cautare printre buzoieni, pentru ca e ”zona buna”. Vai de caputzul lor! Practic, functioneaza pe principiul de cine se aseamana se aduna, doar ca acolo adunatura este de tip centuristo-fritpurist. Isi merita sortile.

 • @Om:
  Strugurii sunt foarte acri, nu ?
  Stim !!!! De-o viata !
  :)))

  PS stai tu in zonele rezidentiale ramase in Buzau si lasa-i p’aia din Orizont in mizeria lor….
  PS aia de acolo nu au zis niciodata ca sunt mare scula pe bascula, doar voi din exterior va luati de ei. Spune multe despre caracterele slabe, semidocte si „individioase”…, tipic romanashilor !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.