Galerie foto cu produsele și prețurile. E mai convenabil ca la piață ?


Reporterul buzoienii.ro a fotografiat cu câteva minute în urmă majoritatea produsele expuse pe tarabe și prețurile practicate.

Buzoienii își pot face de aici cumpărăturile în caz că marfa de la „Toamna Buzoiană” este mai ieftină și de o calitate superioară celei din piețele Buzăului.

Festivalul a început azi la ora 16.00 și va ține până duminică seară.

Zilnic de la ora 17.00 se deschide activitatea și de pe scenă, în fiecare seară fiind programate spectacole de muzică populară (vezi mai jos afiș)

 

loading...

4 comentarii la „Galerie foto cu produsele și prețurile. E mai convenabil ca la piață ?

  • Prețurile sint foarte mari față de piață, nu are rost acest festival se cheltuie mulți bani din bugetul local. Domnu primar mai bine asfaltaza strazile, anu asta nu s-a văzut mai nimic în asfaltare , nu mai vorbesc de străzile care sînt cîștigate prin licitație și sînt începute și lăsate de izbeliște, după cum se observă primăria acoperă toate astea , rusine din partea primarului, își bate joc de fondurile europene

  • Rosiile 5 lei kg!!! In nici un caz nu este util nimanui sa plateasca chiar dublu pretul produselor.

  • Sunt mai ieftine in hipermarket, ba chiar la jumatate de pret si sunt si mai naturale si se platesc toate taxele pe ele: TVA, impozit, contributii salarii.
    In schimb la targ sunt la pret dublu si nu se plateste nici 1 leu taxe ca toata vanzarea e la negru.

  • Prețurile sunt foarte mari, chiar exagerate. Bătaie de joc la adresa noastră, a celor care dorim marfă bună și la un preț corect și acceptabil. Dar ăsta-i România, așa știu conaționalii noștri să respecte clienții…mai ales în Buzău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.