Gata cu cozile de la intrarea în talcioc. S-a luat aparatură nouă. Iată cum se va face intrarea

Cu începere de mâine se vor diminua până la eliminare cozile de la intrarea în talciocul duminical de la Buzău. Conducerea Sc Piețe, Târguri și Oboare, societate care administrează spațiul de la Drăgaică, a investit pentru a se renunta la sistemul greoi cu fise:

„Am cumpărat cinci turnicheți noi din Turcia și patru imprimante moderne care eliberează la secundă atât biletul cât și bonul fiscal. Biletul are cod de bare care este citit de sistemul electronic al turnicheților. Scăpăm astfel de celebrele fise, care ba se pierdeau, ba nu se aduceau înapoi, ba erau mai puține decât oameni la coadă. Sper ca de acum să nu mai fie probleme, scăpăm și de speculațiile că nu se eliberau bonuri fiscale”, ne-a declarat Daniel August, directorul SC Piețe, Târguri și Oboare.

Acesta a ținut să explice și de ce e necesar a se percepe taxa de intrare de un leu:

„SC Piețe, Târguri și Oboare se autofinanțează, nu primește niciun leu de la primărie. Din banii strânși ne plătim angajații, dar și putem să facem investiții și modernizări precum aceasta de acum. Avem și alte investiții gândite, în primul rând vrem să asfaltăm în incinta spațiului de la Drăgaica”.

Unii dintre cei care își lasă mașinile la vânzare în târg s-au plâns de praful dimprejur care le strică imaginea mașinilor scoase la mezat. 

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Gata cu cozile de la intrarea în talcioc. S-a luat aparatură nouă. Iată cum se va face intrarea

  • nicaeri in lumea democrata asa ceva sa fie dat la o societate in afara primariei aceasta sicietate este clar o capusa de a lui boscodeala si se pare ca continua in continuare avand destul spor acesti bani trebuiau sa intre in primaria buzau si nu in buzunarul acestui smecher .alooo DNA ploiesti autosesizarea ??? domnu toma ???? politia ??? hotiiiii

    Răspunde
  • Gabi tu stii ce vorbesti ??? Sc Piețe, Târguri și Oboare administreaza Dragaica ,unde traiesti ???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.