„Gata!”. Decizie anunțată AZI de Trans Bus Buzău

„Gata! De azi buzoienii nu le vor mai vedea pe traseu. Am decis retragerea din circulație a celor zece autobuze BMC de culoare portocalie”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus Buzău.

Decizia retragerii celor 10 BMC-uri portocalii (fabricate în Turcia și ajunse la Buzău în 2006) s-a luat după ce azi au fost trimise pentru prima dată pe traseu noile autobuze Volvo hibrid (disel și electric).

Aproape de retragere sunt și cele 20 de autobuze BMC galbene. Acestea au fost achiziționate de Primăria Buzău în 2008.

„BMC-urile galbene vor mai fi folosite doar pentru cursele tipă zonă. Nu vor fi trimise în cursele regulate”, a adăugat Gică Toader.

Notă: Transportul în mun. Buzău s-a modernizat considerabil din 2016. S-au adus aproape 100 de autobuze din Olanda (Mercedes, Volvo și VDL), e drept second-hand, dar care oferă condiții net superioare BMC-urilor și microbuzelor de tip maxi-taxi.

Foto comparație:

Noile Volvo hibrid
Vechile maxi taxi și autobuze BMC

loading...

2 comentarii la „„Gata!”. Decizie anunțată AZI de Trans Bus Buzău

  • Cele galbene sunt infecte!! Tapiseria nu se spală niciodata??! De fiecare data când intra in circulație un autobuz second… vedem scaune cu stofa uzata, dar curată. In scurt timp ajunge mizerabila… ! In general întreținerea autobuzelor Transbus lasă de dorit.

    Răspunde
  • Transportul in comun s a modernizat dar… cu program redus. Seara devreme ( începând cu orele 20) e o aventura sa te mai deplasezi… orașele mari au program prelungit pana spre miezul nopții cu o frecventa care sa nu pună oamenii sa aștepte in stații cu orele…la noi, de pe la orele 20 nu prea mai exista transport local.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.