Gata! Ecogen a oprit apa caldă! Când va da RAM drumul noului cazan

Astăzi la 11.30, Ecogen Energy a sistat furnizarea de apa caldă prin cele două conducte înspre orașul Buzău.

Conform unor informații pe surse, Ecogen Energy nu și-ar fi plătit facturile către gaze, urmând să intre în faliment. Similar cu Ecogen Therm (firma care furniza căldură pentru calorifere) care a rămas la rându-i fără gaze (facturi neplătite) și care în aprilie i-a lăsat pe buzoieni fără căldură.

De azi, Ecogen e istorie la Buzău. Firma privată – care a primit pe vremea fostului primar Boșcodeală vechiul CET – va intra în faliment

Patru zile (joi, vineri, sâmbătă și duminică) ar urma să stea buzoienii racordați la RAM – în jur de șase mii de apartamente – fără apă caldă. Cu excepția celor din Micro XIV, care au centrală de cartier funcțională.

Pentru a spăla vasele, dar și pentru a face baie, buzoienii racordați la sistemul centralizat vor trebui patru-cinci zile să încălzească apă la aragaz

De luni intră în funcțiune noul cazan

„Noi sperăm ca luni, așa cum am anunțat, să punem în funcțiune cazanul nostru pe care l-am montat în Dorobanți I la PT4. Dacă nu vor fi probleme, luni vom da apă caldă în tot Buzăul. Noi suntem gata cu cazanul, ar mai fi de montat de către Distrigaz un SRM (Stație de reglaj și măsurare) lângă PT4. Mâine, vom monta pe conductele magistrale vanele prin care pregătim împărțirea orașului în trei zone distincte și independente, deservite de punctele termice din Dorobanți, Micro III și Caraiman. Asta, când va porni sistemul de încălzire la venirea sezonului rece”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Gubandru: „ Din distribuitor, RAM va deveni de luni și producător de apă caldă”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Gata! Ecogen a oprit apa caldă! Când va da RAM drumul noului cazan

  • La iarna buzoienii se vor incalzi la stele !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.