„Gata, s-au abandonat lucrările de la pasajul CFR de la gară ?”|Care e adevărul

Mai mulți cititori din cartierul Mihai Viteazul ne-au semnalizat încă de sâmbătă în privința pasajului de la gara CFR.

„Nu mai e niciun muncitor. Și niciun utilaj. Gata, s-a abandonat din cauza coronavirusului lucrarea ?”, au întrebat îngrijorați oamenii, când au văzut și panoul dat la o parte.

Răspuns Urbis: „Nu, lucrarea nu e oprită. Doar că noi, de la Urbis, am finalizarea etapa în care s-a făcut decaparea pereților. Urmează să vină o firmă din Urziceni specializată în hidroizolații, e o tencuială mai specială care se va pune, au utilaje, sunt specialiști. Noi, de la Urbis, nu putem face chiar tot, am făcut și noi până unde am putut”, a explicat Dumitru Toader, director tehnic la Urbis Serv.

UPDATE, ora 11.00:

Muncitorii firmei din Urziceni și-au făcut apariția la fața locului și au început deja lucrările.

Aceștia vor face hidroizolația, vor tencui și monta apoi gresia și faianța. O altă firmă va lucra la sistemul de iluminat și la montarea camerelor de supraveghere.

Primarul Toma a fixat ca termen de finalizare a lucrării „luna iunie, așa e pe hârtie, dar eu sper că în practică se va termina mai devreme, în mai”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Gata, s-au abandonat lucrările de la pasajul CFR de la gară ?”|Care e adevărul

  • Normal , O FIRMA D CASA , SAUUUU CE CREDEATI ? 🙂

  • Bravo Toma, trebuie să se continue proiectele, cel putin pentru moralul românilor. Guvernul a avut grijă să dea bani prin Catu, la companiile de familie si a lasat autoritatile locale, mai mici sau mai mari sa se lupte cu pandemia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.