Geanina i-a scos vila austriacului la vânzare. Vezi foto + detalii

Geanina Heinz, tânăra soție a austriacului spânzurat de podul de la Mărăcineni, a scos la vânzare cu 83 de mii de euro vila din Mărăcineni.

Casa era pe numele româncei

Anunțul cu detaliile aferente a fost postat pe un site de profil.

„Vând Vilă an construcție 2018 situată în Căpățânești la o distanță de 50 m de șoseaua principala pe stradă asfaltată, compusa din p+m.

Casa are o suprafață de 170 mp și teren de 450 mp, amenajată cu materiale de actualitate; faianță, gresie, parchet, tâmplărie termopan, centrală termică pe lemn, izolata exterior, curte pavată.

Casa este compusa din: parter – Living, bucătarie, baie spațioasa cu cabină duș.


Etaj – 3 dormitoare foarte spatioase, baie principala cu cadă de colt, geam aerisire”, se încheie anunțul.

Altfel, după mai multe săptămâni în care a fost blocat la morga Buzău, trupul austriacului de 47 de ani din Viena – spânzurat de podul de la Mărăcineni pe 8 aprilie – a fost ridicat.

A făcut-o familia acestuia din Viena, dar numai după ce – pentru efectuarea autopsiei – a fost adus un medic legist din Austria. Rudele victimei suspicionează că sinuciderea a fost cusută cu ață albă.

Ulterior Rudolph Otto Heinz a fost repatriat și înhumat în Austria, la ceremonia funerară neparticipând și Geanina – tânăra sa soție din România. A participat în schimb Erika Heinz, fiica de 23 de ani din prima căsătorie a austriacului.

Odată rezolvată problemă trupului austriacului, s-a deschis războiul pe averea acestuia. Otto era milionar în euro, deținea două fabrici de cabluri în Cehia, proprietăți, conturi, vilă pe malul lacului, barcă etc.

În iulie era programată nunta la Palatul Schonbrun

Cele două, Erika și Geanina, nu s-au înțeles amiabil, astfel că partajul va fi făcut de un judecător în urma unui duel juridic între avocații celor două părți.

Din păcate, austriacul a stârnit o modă a spânzurărilor la Buzău, după acesta sfârșind cu ștreangul de gât în ultima lună încă trei inși. Un sătean din Cochirleanca, plus doi tineri, unul din Aldeni și săptămâna trecută un puști de 17 ani din Lopătari (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.