Gest frumos făcut de un cetățean. Înainte – criticat, acum – lăudat

Așa ceva se întâmplă rar în România.

Ca un cetățean să vadă înaintea interesului personal pe cel al comunității.

S-a întâmplat în satul Gura Câlnăului din comuna Vadu Pașii, unde un localnic a acceptat să-și mute gardul pentru a-i ajuta pe șoferi în intersecția periculoasă la 90 de grade (vezi foto mai jos, înainte de mutarea gardului)

Proprietarul a fost rugat să-și mute gardul de către primarul din V. Pașii.

„Frumos gest făcut de proprietar, mai rar așa ceva”, au comentat cei care au văzut postarea primarului.

Înainte criticat

De notat că înainte de a fi lăudat, localnicul a fost criticat. Acesta deține un service auto, iar clienții săi obișnuiesc să-și lase mașinile pe carosabil.

„Mereu sunt oprite acolo, pe prima bandă a străzii, un grup de mașini. Minim cinci, dar uneori se adună și zece. E periculos, e imediat după curbă, oricând se poate produce un accident” – conținut reclamație

Primarul din V. Pașii a propus o soluție și pentru rezolvarea acestui inconvenient:

„Îi vom oferi proprietarului service-ului un teren în concesiune în imediat apropiere, unde pot fi lăsate mașinile înainte de a intra la reparație”, a spus Gheorghe Firon.

Firon este unul din cei opt primari PNL din jud. Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Gest frumos făcut de un cetățean. Înainte – criticat, acum – lăudat

  • Dar de ce nu ne spune primarul si cat o sa-i coste toata treaba asta? Terenul oricum il folosea marele afacerist cu parcare pe strada, dupa curba de 90 de grade, tot asa cum foloseste in continuare si strada, fara sa pateasca nimic, periclitand vietile si bunurile oamenilor care se incapataneaza sa foloseasca strada, strada publica, si nu parcare de afacerist local. Deci mai usor cu laudele acolo unde de fapt ar trebui niste critici.

  • „Am reusit sa maresc” a scris primarul de comuna… Nu „am reusim sa marim” , ca doar Primaria nu este a lui de acasa… EL a reusit, singur ca Rambo….

    Schimbati-va atitudinea asta domnilor politicieni… tara este a cetatenilor, acolo in functii sunteti temporar in slujba cetatenilor, nu sa-i conduceti, ci sa-i reprezentati

  • Probabil i s-a dat terenul primariei din vecinatate mai ieftin celui ce si-a mutat gardul cu 2 metri. N-a facut-o el degeaba

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.