Gest lăudabil al firmei Agrinvest. Donează terenul

Buzoienii.ro arată, în premieră, locul în care ar urma să se construiască viitorul spital municipal de la Buzău.

E vorba de un teren de 2,46 hectare situat la ieșirea din oraș înspre Ploiești (în spatele noii benzinării Rompetrol, dincolo de calea ferată), aproape de fosta fermă a partidului.

Terenul va fi donat orașului Buzău de firma Agrinvest (cu afaceri importante în agricultură) cu condiția ca aici să fie ridicat viitorul spital.

Cei de la Agrinvest au decis să facă acest gest onorabil după ce au luat act din presa locală despre discuțiile referitoare la locația viitorului spital.

Pe lângă spital, pe acel teren (conectat facil la E85, autostrada Buzău – Ploiești – București și Centura Mare a Buzăului) se va realiza și un complex pentru persoanele vârstnice.

La spital (când se va face) se va putea ajunge și cu autobuzele Trans Bus (cursele spre Merei, Stâlpu etc.).

Despre firma Agrinvest puteți afla mai mute din clipul de mai jos.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Gest lăudabil al firmei Agrinvest. Donează terenul

 • Pentru cine e laudabil gestul firmei respective?V-ati pus intrebarea ce costuri uriase trebuie sa suporte primaria Buzau pentru asigurarea utilitatilor?(apa,canalizare,gaze,curent electric…)Baietii destepti cu terenuri in zona ,vor avea acces la utilitati, aproape gratis!Aparent,firma respectiva pierde cateva mii de euro(valoarea terenului extravilan)si va castiga sute de mii de euro pe terenuri, cu utilitati aduse pe banii primariei!Laudabil gest,nu-i asa?

  Răspunde
 • Cocstele, hai sa nu mai facem nimic ca intotdeauna exista o teorie a conspiratiei, nu ?

  Oaie.

  Răspunde
 • Cocstel are dreptate. Și asta nu e tot, alte terenuri agrinvest pot fi vândute ca intravilan. O firmă care face doar intermedieri nu cunoaște conceptul de donație. Ce oferă de fapt, un viitor spital municipal? Locuri de muncă? La județean este criză de personal medical. Gardă la cardiologie nu există!!!!! E posibil așa ceva??

  Răspunde
 • Si cum vrei Paola sa atragi medici mai buni si mai multi daca nu te dezvolți? Prin dezvoltare vor fi locuri de munca mai multe si salarii mai bune.

  Răspunde
 • Catalin, nu e teoria conspiratiei, ci teoria economica.
  Ti-o spune cineva care a beneficiat de teoria economica conform careia daca langa terenul tau apare un obiectiv important vei putea sa inchiriezi sau vinzi terenul tau cu un pret de 10 ori mai mare.
  Prima data din intamplare s-a nimerit sa fie langa terenul meu, era ceea ce acum se numeste inceputul boom-ului imobiliar, dar urmatoarele nu au fost intamplare.
  Din punct de vedere economic renteaza sa donezi o parte de teren de 2 hectare care cel mai probabil a fost obtinut pe cateva mii de euro, iar restul terenului sa astepti sa il valorifici dupa ce se construieste obiectivul. Numai aducerea utilitatilor in zona te duce la milioane, dar daca ele sunt aduse deja ai redus costul la cateva mii de lei bransarea de la limita proprietatii, mai ales ca legile cu bransarea s-au modificat in favoarea celor ce vor sa se branseze.

  Răspunde
 • Cataline , ai ceva cu oile? Uita-ti trecutul, acum esti baiat de oras…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.