Gest nobil de 8 martie. Șeful CJ Buzău a împărțit flori, cadouri și vorbe frumoase femeilor cazate la Năeni și Câmpeni

Gest nobil făcut de 8 martie de președintele CJ Buzău. Emanoil Neagu și echipa din jurul său s-au gândit de Ziua Femeii și la femeile mai puțin binecuvântate de soartă, aflate în îngrijirea părintelui Mihail Milea de la Fundația Sf. Sava.  

Astăzi, Neagu și ajutoarele sale au descins la cele două așezăminte de la Năeni și Câmpeni. Femeile de aici, 22 la Câmpeni și 16 la Năeni, au primit flori și pachete cu alimente și dulciuri.

Dar poate mai important a fost pentru doamnele cazate aici faptul că au fost băgate în seamă, că însuși șeful CJ Buzău le-a urat „La mulți ani” și le-a întrebat de sănătate. 

Ieri, Emanoil Neagu a făcut ziua frumoasă și pentru trei doamne în etate, urmașe ale unor veterani de război. Șeful CJ Buzău a mers în Buzău, cartierul Orizont, la Vernești și la Podgoria, comună lângă Rm. Sărat, pentru le dărui vârstnicelor flori și cadouri.  

Flori au primit din partea CJ Buzău și toate mămicile venite ieri la festivalul concurs „Pentru tine, mama mea”, organizat la Sala Mare a CJ Buzău. (Auraș Tereacă)

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.