Modernizare! E nevoie doar de card. Avantaj la igienă. Vezi VIDEO

Felicitări primește RER Sud – firma de salubritate din jud. Buzău.

La Rm. Sărat, s-au realizat în această toamnă 10 platforme îngropate.

Noutate, buzonul se închide și deschide singur. Nu mai e nevoie ca locatarul să deschidă/închidă clapa cu mâna. Vezi Video mai jos:

Pentru deschiderea buzonului se apropie cardul/cartela de cititor. După punerea sacului (cu gunoi menajer/reciclabile) clapa de închide singură după 15 secunde.

Un avantaj important pentru igienă – mai ales în aceste zile de pandemie.

RER SUD, anunț: „Le aducem la cunoștință râmnicenilor faptul că tag-urile de acces la platformă sunt distribuite de către conducerile asociațiilor de proprietari. În acest sens este necesar să ia legătura cu administratorii, respectiv președinții asociațiilor de proprietari pentru a intra în posesia cartelelor. Cartelele sunt distribuite gratuit, câte una pentru fiecare familie. Aceasta este o cartelă la care trebuie să aibe acces oricând fiecare membru al familiei, deci nu se va folosi asemenea cartelei de acces în bloc, în cazul căreia fiecare membru al familiei trebuie să dețină un exemplar”.

Ce se va întâmpla anul viitor

După cele 10 platforme îngropate inaugurate în această toamnă (4 în octombrie și 6 în noiembrie) RER Sud a anunțat că în 2021 toate platforme vechi – supraterane vor fi înlocuite cu cele moderne – subterane. la final, la Rm. Sărat vor fi 23 de platforme îngropate.

De reținut și de aplicat!

Deșeurile menajere se depozitează în saci menajeri și apoi aceștia se depozitează în compartimentul pentru deșeuri menajere reziduale. Deșeurile reciclabile se depozitează curate, pliate, turtite în sacii galbeni pe care fiecare apartament îi primește de la asociația de proprietari, iar la rândul lor, sacii galbeni vor fi depozitați în compartimentul pentru deșeuri reciclabile.

Atenție! Sacii galbeni se distribuie asociațiilor de proprietari o dată la 3 luni, iar acestea trebuie să îi distribuie cu aceeași frecvență locatarilor!

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Modernizare! E nevoie doar de card. Avantaj la igienă. Vezi VIDEO

  • Dacă vor funcționa la fel ca cele cu pedala, montare în Buzău, în cartierul m14, în fata scolii nr 12 și a liceului sportiv, sunt bani aruncați. Aici nu a funcționat acea pedala decât câteva luni, ba mai mult acum nici cu mâna nu se mai mișcă acele capace. Domnule Tereaca, te rog sa le transmiți asta celor de la RER Sud.

  • Acest sistem modern de colectare a gunoiului este pentru oameni civilizati, ori la noi educatia aproape ca lipseste cu desavarsire!!! Uitati-va numai cum se aduce gunoiul la ghena, iar daca le spui ceva impricinatilor, acestia se uita la tine ca la felul „paispe” si trebuie sa-ti iei talpasita cat de repede ca sa nu ti-o iei la propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.