Ghici câți muncitori lucrează acum la podul de la V. Pașii ? Iată și explicația constructorului

În urmă cu câteva minute un cititor din V. Pașii ne-a trimis la redacție câteva poze și un scurt comentariu:

„Am trecut acum pe podul de cale ferată, dacă cel rutier e închis. Știți câți muncitori erau la treabă ? Doar doi! Nu înțeleg la ce au mai închis podul dacă nu se lucrează serios pe el ? În ritmul ăsta, cu doar doi muncitori, îmbătrânim și podul nu se face. Sunt fel de fel de zvonuri. Vă rugăm să vă interesați și să ne spuneți și nouă care e adevărul”.

Ne-am interesat, iar în ciuda imaginii dezolante de astăzi, veștile sunt bune:

„Da, sunt doar doi muncitori pe el, dar de mâine-poimâine vor fi din ce în ce mai mulți. Deocamdată, problema e că nu avem curent electric. Fără curent nu putem face nimic. Generatorul ne ajunge doar pentru două picamere. Trebuie să tragem de undeva curent. Am găsit un transformator tocmai pe la RER. Am făcut actele și ne-am apucat de săpat pentru a trage cablul până la pod. Poate mâine ajungem cu el la pod”, ne-a declarat Victor Vasilescu, directorul de la SC Integral.

Acesta a anunțat și că e pe cale de a încasa și primii bani de la Ministerul Dezvoltării pentru lucrare:

„Am înțeles că pe 25 vor sosi de la Guvern la CJ Buzău primii bani. Mai durează apoi o zi, două prin trezorerie. Dar, gata, să zicem că problemele sunt depășite, ne apucăm serios de cele două poduri. Caut acum o firmă care să foreze la peste 30 de metri adâncime pentru pilonii noului pod. Eu mă înțelesesem cu o firmă germană pentru luna mai. Dar, dacă n-au fost gata actele, i-am pierdut. Acum, mi se cere cât nu face. Lucrurile astea se pregătesc din timp, e greu să găsește pe cineva în acest domeniu care să vină și repede, să cearcă și puțini bani și să facă și treabă bună”, a explicat Vasilescu.

Din fericire, până acum, nu s-a înregistrat niciun accident deși localnicii din V. Pașii (muncitori și elevi) traversează podul de cale ferată. Mecanicii de pe locomotive au fost avertizați și semnalizează sonor înainte de a se apropia de pod.

Citește și articolul: Mădălin a aterizat la Otopeni. Este așteptat diseară la Buzău. Iată unde va fi depus

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ghici câți muncitori lucrează acum la podul de la V. Pașii ? Iată și explicația constructorului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.