Ghinion! A rămas fără mașină în cinci minute. Incident în curtea spitalului

Ghinion în această după-amiază pentru un tânăr din Pogoanele.

În doar câteva minute a rămas fără mașină, un Cielo.

Nu avea Casco, iar dauna este totală.

„Am adus aseară pe cineva aici la spital, s-a internat. Astăzi am revenit pentru a vedea cum se simte. Prima dată am parcat mai în față, apoi am zis să mut mașina. Numai că aici în parcare, când am dat să ocolesc o groapă am văzut că iese fum de sub capotă. Când m-am dat jos, deja ardea pe dedesubt. Am încercat cu stingătorul, au mai venit doi oameni cu stingătoarele, dar nimic. Poate a fost și vina mea că n-am ridicat capota. Mi-a fost frică să nu-mi sară focul în față. M-am temut și de o explozie, am instalație de gaz pe ea”, ne-a declarat tânărul.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Iată cum vor circula pensionarii din Buzău cu autobuzul de la 1 martie! Distribuie ca să afle cât mai mulți!

Caroseria este intactă, numai că așa cum se poate observa din fotografii compartimentul motor a ars complet. De aceea, tânărul crede că mașina nu mai poate fi reparată.

La 112, pentru a solicita ajutorul pompierilor, au sunat paznicii de la poarta spitalului.

Citește și articolul: Polemică pe un garaj. Cum l-a făcut Barbu pe Toma să aibă dubii și să retragă proiectul din ședință

Citește și articolul: Un președinte de asociație de proprietari din Buzău propune desființarea ghenelor de gunoi la blocurile turn. Iată motivele invocate

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ghinion! A rămas fără mașină în cinci minute. Incident în curtea spitalului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.