Ghinion de neșansă. Să fii vecin cu așa ceva! Se întâmplă în Buzău

„Ghinion de neșansă” pentru o bătrânică de 80 de ani care ar vrea să-și trăiască în liniște și decență ultimii ani din viață. Din păcate, auspiciile nu sunt deloc roz.

„Alo, domnule Auraș, treceți într-o zi, vă rog, cinci minute și pe la mine. Știu că dvs. i-ați mai ajutat pe unii și pe alții. Stau pe strada Penteleu, colț cu Miron Costin. Sunt aicea țigani mulți. E mizerie, gălăgie și, acum că vine vara, și miroase urât.Pe stradă nu-i canalizare, țiganii spală și își aruncă zoaiele pe stradă. Iar apa se adună tocmai lângă casa mea. Treceți, vă rog, într-o zi pe aici să vedeți. Și poate vorbiți apoi dvs. cu cine trebuie”, ne-a spus bătrânica la telefon.

Din gratitudine pentru vârsta femeii și puțină curiozitate am trecut, incognito, deunăzi pe acolo. Cele spuse de bătrână s-au confirmat. Pe furiș am tras și poza de mai sus, care zăgrăvește, sper eu, fidel, promiscuitatea de pe strada Miron Costin.

Nu știu dacă se poate face ceva, femeia va avea de îndurat până la final. Sper că vecinii dânsei n-au internet și că nu vor da peste acest articol, pentru a-i face octogenarei și alte neplăceri. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ghinion de neșansă. Să fii vecin cu așa ceva! Se întâmplă în Buzău

 • Exact ce v-am spus în legătură cu procesul polițiștilor .Dle nu ai voie să spui ca organ al legii „„eu am vorbit cu el ,ce să-i fac dacă nu înțelege ?”” În momentul în care ai îmbrăcat haina statului apoi trebuie s-o respecți și să respecți legea .Nu poate fi prevăzută în Codul Penal ,vreo infracțiune pentru care să nu ai rezolvare . Nu pot să cred așa ceva .Fiecare încălcare a legii trebuie să fie prevăzută în Cod cu pedeapsa de riguare .Nu stând de vorbă cu delicvenții se rezolvă problemele .Atunci hai să ne luăm și o cafea și să stăm la povești ca între vecini ,poate cădem la vreo învoială .Așa că revin și rog organele abilitate să-și facă datoria așa , ca la carte .Altfel ne apucăm de citit „„Arta Conversației ”” că acolo nu ne întrece nimeni .și face fiecare ce vrea .

 • Auraș,casele alea două sînt pe str. Miron Costin,nu Raicu Ionescu.Aceste străzi sînt paralele.
  Într-adevăr,este mereu mizerie acolo…

 • Domnule Adrian, sărăcia, mizeria, analfabetismul, înapoierea, instinctul gregar, cutumele rasiale, etc., nu se rezolvă de către miliție cu aplicarea sancțiunilor prevăzute de vreo lege. Cu făpturile antisociale până și zeii se luptă în zadar. Ne criticau străinii că îi discriminăm și nu îi integrăm pe unii etnici certați cu civilizația. Când au ajuns la ei s-au convins că problema e mult mai complexă și gravă de cât credeau și au ajuns la concluzia să-i îmbarce, să-i mituiască și să ni-i arunce înapoi, să ne spălăm, tot noi, pe cap cu ei!

 • Am ghinionul de a locui pe acea strada. Ma si bufneste rasul..daca eu nu am reusit cu sezisarile pe care le-am facut la toate organele competente poate vecina mea o sa reuseasca astfel

 • Pai sa se treaca si pe Intrarea din str. Sclupturii nr. 12 – 14 aici se cresc animale (cai, porci, oi, capre) poate sunt si furate, mizerie multa si deranj – sobolani, muste de cal ,,tauni” tantari, gunoi, fum, tot ce produc aceste familii ce au animalele.

 • Pentru cei care au tigani care cresc animale- sa faca reclamatie la autoritatea sanitar-veterinara. din cate stiu eu nu au voie sa creasca animale in oras si amenda este uriasa.
  sau daca tiganii isi cresc copiii in astfel de conditii- reclamatie la protectia copilului
  Trebuie sa existe ceva in tara asta care sa impiedice primitivismul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.