Ghinion pentru mitingul aviatic de azi de la Boboc. „E pentru prima dată când se întâmplă asta”. Buzoienii sunt rugați să ia cu ei…

Ar fi trebuit să fie cel mai spectaculos miting aviatic din toate cele organizate până acum la aerodromul de la Boboc.

Pentru prima dată, publicul buzoian ar fi avut prilejul să admire pe cer o escadrilă de avioane F16. Numai că întregul spectacol, cu toate surprizele la care cei implicați au muncit din greu în ultimele zile, riscă să fie stricat de ploaie.

„Da, e un ghinion fantastic. E pentru prima dată în cei nouă ani de când organizăm acest show aviatic când se anunță vreme urâtă. Din datele pe care le avem noi de la stația meteo, tragem speranță că totuși între orele nouă și douăsprezece nu va ploua. Probabil vom condensa programul în acest interval. Ne vom adapta, funcție de cum va fi vremea. Ce vă pot spune e că nu vom risca deloc, siguranța e pe primul loc. Le sugerăm buzoienilor care vor veni să fie dotați cu umbrele”, ne-a declarat, în urmă cu câteva minute, cdor Marius Nicoară, șeful Centrului de Instruire pentru Forte Aeriene de la Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc. 

Organizatorii au pregătite mai multe autobuze care să-i transporte de la ora 09.00 din fața catedralei Sf. Sava pe buzoienii interesați și care nu dispun de autoturisme către aerodromul Boboc. Evenimentul ar urma să înceapă la ora 09.30.


Pe site-ul ANM, inclusiv județul Buzău apare de sâmbătă de la ora 10.00 până luni la ora 03.00 sub cod galben de ploi însemnate cantitativ.

În toate zonele de deal și de munte, în centrul și sudul Moldovei, Dobrogea și nord-estul Munteniei, cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca. 

BOBAS 2017

Vă aşteaptă un weekend plin de surprize!

Posted by Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene on 15 Iunie 2017

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.