Ghinion pentru o tânără din Buzău

„Sora mea e în fotografiile pe care vi le-am trimis. Era să-și rupă piciorul”, ne-a scris un tânăr din Buzău.

„Era noapte, zona nu prea bine luminată, nu a văzut groapa și a călcat în ea. Nu știu cum apare în poze, dar să știți că groapa e foarte adâncă, în jur de 50 de centimetri. Mare noroc a avut că nu și-a rupt piciorul”.

Incidentul a avut loc pe trotuarul de pe Bd. Unirii Nord, în vecinătatea sediului PSD, organizația județeană

Fratele tinerei ne-a trimis fotografiile în speranța că municipalitatea va repara zona surpată înainte ca altcineva să pățească la fel.

loading...

4 comentarii la „Ghinion pentru o tânără din Buzău

  • Cand o termina “magicianul” nostru primar Toma de asfaltat toate ulitele din tiganie,o sa asfalteze si acolo,ca doar este PSD-ist si el si o sa il suspende Ciolacu din PSD daca isi rupe vre-un membru de partid PSD gatul in zona aia.

  • L-as intreba pe dl.primar ( ptr. a 7-a oara) cand are de gand sa asfalteze trotuarele de pe marile bulevarde din oras, caci toate sunt ca dupa bombardament.Trebuie sa inteleaga ca degeaba pune flori si fantani daca ne rupem picioarele si gatul mergand zilnic prin gropi.

  • Momentan are 500.000 Eur pentru fantani arteziene, care stau inchise vreo 6 luni pe an, minim.
    Trotuarele, mai la urma. Nu sunt bani.

  • Am mai spus-o și altădată : noi oamenii ne-am născut pentru a merge pe picioare și nu pe … roți ! Așadar, trotuarele don Primar, trotuarele !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.