Ghinion. Primarul și-a rupt piciorul la tenis. „Sunt țintuit șase săptămâni la pat”

Ghinion pentru Florin Dumitrașcu, primarul din Pogoanele.

Acesta și-a rupt piciorul în timp ce juca tenis de câmp.

Consecință: șase săptămâni cu gips și țintuire la pat.

„Sunt deja de două săptămâni imobilizat la pat, mai am încă patru. Mi-e tare greu, eu un tip activ să stau acum o lună și jumătate în casă… S-a întâmplat la tenis. Joc constant, cu câțiva prietenii, în sala de sport de aici din Pogoanele. Pentru sănătate, fac în curând 50 de ani. Am alergat să prind o minge și am simțit o durere. Am crezut că e o entorsă, sau o luxație. Dar a fost mai grav, a trebuit să mă operez”.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Revoluție în județ! Berca, Gălbinași, Țintești și Stâlpu vor și ele la Buzău!

În ciuda acestei pățanii, Dumitrașcu va continua să joace tenis. „Nu renunț așa ușor și, chiar îmi place tenisul. Când voi termina recuperarea, prin mai-iunie voi juca din nou”.

În aceste șase săptămâni, primarul coordonează activitatea din comună din pat și cu telefonul mobil la ureche.

Citește și articolul: Un jeep cu doi boi putere. Clipul video a strâns 20 de mii de vizualizări. Care este adevărul despre acest drum cu noroi!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

6 comentarii în “Ghinion. Primarul și-a rupt piciorul la tenis. „Sunt țintuit șase săptămâni la pat”

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • DAAA…E FOARTE ACTIV SARACUL PRIMAR. POATE SA NE SPUNA SI IN CE ANUME ESTE ASA ACTIV???
  NU SE VEDE NIMIC BUN IN POGOANELE!!!
  NUMAI GROPI.
  SE ALEGE PRAFUL DE TOATA ZONA AIA INCA FRUMOASA!!!
  RUSINE RUSINE RUSINE

 • Am crezut ca si-a rupt piciorul pe trotuarele din Pogoanele, ca de noroiul din localitate-ca nu pot sa-i spun oras-nu poti sa-ti dai seama ca te poti astepta si la cite una de-asta…A, poate si pe trotuarele din…pietris se poate intimpla.

 • E bine ca incepe sa faca ceva inainte de alegeri. Dupa…mai asteptam urmatoarele alegeri. Dar cu banii alocati pentru lucrari neterminate in ce altceva i-a investit? Ceva sa se vada, sa beneficieze locuitorii. Nu dau amanunte dar mi-ar place sa fie Pogoanele ca un oras (sau orasel) curat, cu un parc macar, cu locuri de joaca, cu respectarea unor reguli civice de catre cetacenii lui etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.