Gigel a fost dat jos de pe casă. Cum s-a reușit

Abia aseară, la ora 21.00, după lăsarea întunericului, familia și forțele de ordine au reușit să-l coboare pe Gigel de pe casă.

Tânărul de 34 de ani, de etnie rromă, a stat cocoțat pe acoperișul casei din satul Pietrosu (comuna Costești) aproximativ 16 ore (de la 05.30 dimineața). Interval în care membri ai familiei, pompieri și polițiști, inclusiv un negociator, au încercat să intre în dialog și să-l convingă să coboare.

„Aseară, fratele său și forțele de ordine s-au suit pe acoperiș. Încet, încet, s-au apropiat de el. A fost prins și coborât de acolo. Nu s-ar putea spune că a fost o intervenție în forță, dar nici nu a coborât de bună voie. Cel mai corect spus ar fi că a fost coborât împotriva voiței lui”, ne-a declarat un martor.

Gigel a suferit mai multe șocuri psihice după ce i-au murit tatăl și, apoi, o soră într-un accident rutier. Aceste lovituri i-au afectat buna judecată.

După ce a fost coborât de pe casă, Gigel a fost dus cu o ambulanță la spitalul de la Săpoca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Gigel a fost dat jos de pe casă. Cum s-a reușit

  • Poate ca omului i se parea ca este prea putzin bronzat, iar bani de mers la mare nu avea. Vad ca de Lindab a avut……[Leo]

  • … mie mi se pare o mare prostie promovarea genului de imbecili care se suie pe casa sau bloc sau altceva si ameninta ca se arunca si apoi tot felul de institutii pierd timp si bani PUBLICI pentru a “convinge” cretinul sa se dea jos.
    Plus televiziunile si presa scrisa care dau asta ca mare stire, facand “erou” un simplu boulean.

    Eu l-as lasa acolo pe cretinel, sa stea acolo pana se satura, nici nu l-as baga in seama. Daca totisi crapa, e vreo paguba? Credeti ca genul aluia din poza produce ceva util pentru societate? Ne pierdem timpul si banii cu toti parazitii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.