Gloria a condus de două ori Rapidul, dar a luat bătaie

Frustrare e sentimentul dominant printre jucătorii și suporterii Gloriei Buzău. Buzoienii au condus Rapidul cu 1-0 în startul primei reprize (gol Huiban) și cu 2-1 în repriza a doua (gol V. Munteanu).

Numai că, de fiecare dată, Rapidul e egalat „rapid”. Prima dată după o prostie a fundașului Nedelea (care a protejat aiurea o minge care n-a mai ieșit afară), iar apoi după o lovitură liberă acordată ușor de arbitru pe linia de 16 metri. Portarul Stoian a construit un zid „defect”, iar Drăghiceanu a găsit plasa.

Drăghiceanu trage pe lângă zid și face 2-2

Numai că, după 0-1 și 1-2, nu s-a făcut 2-3, ci 3-2. Stoperul Ioniță care jucase bine până atunci adoarme în bocanci, Labeau scapă pe stânga, centrează în gura porții și Sefer pune latul din doi metri (Nedelea a ajuns târziu).

Unde a pierdut Gloria meciul ? La 1-2, când Rapidul era căzut, iar buzoienii, de-ar fi forțat puțin, ar fi putut face 1-3 și închideau partida.

Gloria rămâne pe locul 3, la egalitate de puncte cu UTA, Rapid și Mioveni.

Runda viitoare, Gloria va juca în Crâng cu Chiajna.

Gloria: Stoian – Gât (Catană), Ioniță, Candrea, Nedelea – V. Alexandru, Luptak, Balgiu (Enescu), Huiban (Chipirliu) – Tucaliuc, V. Alexandru

Weekend-ul sportiv se termină cu scorul de 2-2 pentru echipele buzoiene. Au înregistrat victorii formațiile de handbal fete (CLICK AICI) și rugby (CLICK AICI), au pierdut cele de fotbal și handbal băieți.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Gloria a condus de două ori Rapidul, dar a luat bătaie

  • Trebuie lucrat la mentalitatea jucătorilor. Le lipsește cea de învingători, cu orice preț, cu orice sacrificiu, pentru echipă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.