Gloria a sărit pârleazul!

Era doar minutul 3 când Viitorul Pandurii deschidea scorul în Crâng (șut superb, Buia, sub bară).

„Bă, e incredibil!”, probabil că și-au spus instantaneu buzoienii, cu gândul că se va repeta istoria din meciurile cu Reșița și M. Ciuc (iar Gloria va pierde a treia oară la rând pe teren propriu).

Peste câteva minute oaspeții au șansa de a face 2-0, dar tânărul portar Rareș Șerban apără în poziție unu la unu cu un adversar. Îi va costa mult această ratare pe oaspeți, întrucât până la pauză Gloria a reușit să întoarcă rezultatul.

Cristian Ciobanu a egalat (reluare cu capul din 6 metri), iar Tucaliuc a transformat un penalty (obținut de Nedelea).

Bucurie, Gloria după golul egalizator

La ultima fază a reprizei, Ludușan a reluat cu capul a mingea a țintit transversala. A fost ultima ocazie a reprizei, dar și a meciului pentru oaspeți, în repriza a doua Gloria irosind în câteva rânduri șansa de a face 3-1.

S-a spart gheața

În sfârșit, Gloria a mai câștigat un meci pe teren propriu (precedentul, 2-1 cu U Cluj, data din 14 septembrie) și a sărit pârleazul în prima jumătate a clasamentului (de pe 12 până pe 8).

Sâmbătă, Gloria are șansa de a mai urca în clasament, dacă va învinge pe nou-promovata Comuna Recea (ora 11.00, live pe facebook).

Hai cu buzoienii!

E de apreciat că pe lângă „Păsărilă” Ioniță (cel ami înalt de pe teren) și „bunicul” Ciprian Petre (titular la 40 de ani!), la Gloria au mai jucat doi buzoieni. Portarul de 19 ani Rareș Șerban (a salvat un gol și are șanse de a fi titular și sâmbătă) plus puștiul Ignat (18 ani) introdus curajos de Ilie Stan în ultimele 15 minute.

Cei care nu au văzut meciul live îl pot urmări AICI și AICI.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.