Gloria bate pe „U” Cluj după pauză! Două goluri la debut pentru un transnistrean!

E omul zilei la Buzău. Maxim Iurcu, un basarabean (mai exact transnistrean!) de 27 de ani. A venit de câteva zile la Buzău, iar azi a dat ambele goluri în victoria cu 2-1 (0-1) cu „U” Cluj.

Meciul carierei pentru Maxim Iurcu, jucător născut la Bender și trecut pe la Șerif Tiraspol. Cu două săptămâni în urmă atacantul a jucat în preliminariile Europa League pt. FC Sf. Gheorghe Suruceni (locul 3 în Rep. Moldova)

Bucurie mare a fost la sfârșit și pentru Ilie Stan. Se acumulase ceva presiune pe umerii antrenorului după semi-eșecul de la Mioveni (0-0, dar Gloria a jucat din min. 6 cu un om în plus), dar și pentru jocul subțire din atac.

Ilie le-a dat peste nas cu succesul de azi criticilor săi

Ilie Stan a riscat azi după pauză și a câștigat! A băgat patru jucători de atac (Ciobanu, Stoica, Iurcu și Piftor) și, pe fondul jocului modest din repriza a doua al Clujului, a reușit să întoarcă rezultatul. Iurcu a marcat în minutele 72 (a pus latul în 6 metri, deviere ușoară) și 86 (a împins balonul cu capul tot din careul mic).

Victorie mare pentru noua echipă

Succesul de azi poate echivala cu un campionat liniștit pentru Gloria. Cu mulți jucători noi în atac (Chică Roșă, Ciobanu, Stoica, Iurcu, Piftor și Pațurcă), cele 3 puncte de azi dau încrederea și timpul necesar asamblării unei noi linii ofensive.

Nasol la „U” Cluj

După al doilea insucces consecutiv, suporterii lui „U” Cluj cer demiterea antrenorului Adrian Falub. Și managerul Danierl Stanciu ar putea pleca de la echipa care are ca obiectiv promovarea în liga I.

loading...

4 comentarii la „Gloria bate pe „U” Cluj după pauză! Două goluri la debut pentru un transnistrean!

  • Bravo, Gloria Buzau, felicitari antrenorului Ilie Stan, fost jucator de frunte al acestei echipe !

  • rezultat excelent ! bravo baieti , haide-ti ca se poate …

  • Hai, HAi, HAI BUZĂU!!

  • Bravo , pacat ca nu vor putea promova ,la acte ma refer ,si nimeni nu face nimic 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.