Gloria, black-out după pauză: 1-9!

Gloria n-a jucat rău în prima repriză.

Buzăul a avut noroc că s-a accidentat Blazevic, iar antrenorul Anca n-a avut ce face și a băgat-o pe Pal.

Micuța unguroaică a ținut Buzăul în joc, 13-14 la pauză.

Din păcate, startul reprizei secunde a fost catastrofal. 9-1 pentru Rapid în primele 15 minute din R2 și meciul a fost gata. Pe final, pe fondul relaxării Rapidului, Gloria s-a apropiat la patru goluri (23-27), dar atât. Anca a luat un time-out neinspirat, oprind avântul alor noastre și asta a fost tot (23-29 scor final).

Rapidistele au sărbătorit la Buzău calificarea în semifinalele Cupei României. Două jucătoare ne-au făcut praf, interii Orlane Kanour și sârboiaca Andjela Janusevic, 10 respectiv 8 goluri.

S-au spulberat astfel și ultimele (mici) speranțe ale Gloriei de a prinde un loc în cupele europene.

Un nou sezon nereușit, consecință a faptului că toate transferurile făcute de Buzău au fost ratate. Niciuna dintre jucătoarele aduse n-a dat satisfacție (niciuna nu-i jucătoare de primele 4), mulți zic că și antrenorul a fost slab, astfel că suporterii au îndurat cel mai dezamăgitor sezon de la promovare.

Sâmbătă, Gloria trebuie să bată Zalăul lui Tadici (meci greu), altfel riscă să ajungă pe loc de baraj.

Pentru campionatul viitor speranțele se leagă de noul antrenor Pablo Morel, dar fără jucătoare de valoare nici el nu poate face minuni. Suporterii buzoieni trebuie să se acomodeze cu faptul că Gloria va fi echipă de mijlocul clasamentului și să vadă și partea plină a paharului. Înainte să vina Toma primar, echipa de handbal fete a jucat ani mulți în liga a doua.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.