Gloria, bucurie – deși n-a câștigat!

În urmă cu câteva minute s-a încheiat derby-ul zonal din Liga Florilor: Buzău vs Brăila.

Deși în fotografia de mai sus, handbalistele de la Buzău apar bucurându-se, Gloria n-a câștigat.

S-a terminat egal, 25-25, dar buzoiencele s-au bucurat întrucât în ultimele șapte minute minute au recuperat o diferență de două goluri.

Egalul e acceptabil, întrucât Buzăul (locul 4) păstrează diferența de 7 puncte față de Brăila (și 8 față de Bistrița și Rapid). Gloria va porni astfel în retur cu un avantaj important în lupta pentru locurile 4 și 5 – calificante în EHF.

Cum a fost

Meciul a fost extrem de echilibrat. Buzăul a avut două goluri avans înainte și imediat după pauză. Dar la startul reprizei secunde, ale noastre – pe fondul unei scăderi în joc a Brăilei – s-au întrecut în ratări. În loc să se distanțeze, au fost egalate.

Apoi a fost rândul Brăilei să pună două goluri avans în ultimele zece minute. Gloria a egalat, iar cu 40 de secunde înainte de final a avut și atacul. Rotaru s-a grăbit și a aruncat slab, dar în ultimele secunde nici Brăila n-a reușit să înscrie golul victoriei.

De la Gloria au jucat binișor Klikovac, A. Ilie și Iuganu – toate cu câte 4 goluri. Livrinikj a dat tot 4, dar și a greșit de 3-4 ori.

După o pauză prilejuită de meciurile naționalei, Gloria va juca pe 26 aprilie cu CSM București.

loading...

3 comentarii la „Gloria, bucurie – deși n-a câștigat!

  • Meci foarte slab, jucătoarele păreau obosite, portarul depășit de situațiile de joc normal. Dacă jucau cu bucurestencele cred ca pierdeau meciul la diferență de scor mare. Le lipsește aplombul și voința. Multe ratări, mulți pași, multe mingi jucate cu podeaua, mingi scăpate și recuperate de adversar, gafe banale la aproape toate atacurile și tot așa. Fetele nu au zvacnirea necesară unui atac surpriză, bineînțeles cu câteva faze directe dar cu o floare nu se face primăvară.

  • @Laurentiu cred ca glumesti nu? Buzaul azi a jucat cu una din cele mai bune echipe din Romania, echipa care a ajuns in sferturile cupei EHL si care are jucatoare de certa valoare in componenta.. Dar na, clasic suporterul roman de rezultat care atunci cand echipa nu castiga un meci, brusc se transforma in expert in orice sport si domeniu posibil si spune ca daca era el antrenor facea aia si aia, intre timp mai spargand o samanta in fata televizorului.

  • Mai bine spargeam semințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.