Gloria Buzău a retras ACUM biletele de la vânzare

E primul eveniment public de la Buzău afectat de coronavirus.

Meciul de handbal feminin dintre Gloria Buzău și Minaur Baia Mare programat joi de la ora 18.00 se va juca fie fără spectatori (varianta pesimistă), fie cu doar o mie de oameni în sală (varianta optimistă).

„Am retras acum biletele de la vânzare. Se vânduseră deja 243. Vom face solicitare la DSP Buzău să ne permită să jucăm măcar cu o mie de spectatori. Dacă vom primi aviz favorabil le vom pune din nou în vânzare, dacă nu, adică se va decide fără spectatori, le vom da oamenilor banii înapoi”, a anunțat Cristi Ceaușel, oficial al SCM Gloria Buzău.

Chiar și în varianta optimistă – cu spectatori – Gloria va fi văduvită de prezența a jumătate din publicul obișnuit.

La fotbal, Gloria joacă sâmbătă cu Pandurii Tg. Jiu. Aici n-ar fi o problemă, dar, în perspectivă, pe 29 martie e programat meciul cu Rapidul când erau așteptați 6-7 mii de spectatori, cel puțin.

Azi, joacă și băieții de la handbal

Azi, de la 17.30, la Sala Sporturilor se joacă partida din Liga Zimbrilor dintre HC Buzău și Potaissa Turda.

„Ne-am mișcat repede și am cerut deja la DSP Buzău avizul pentru a avea spectatori în sală. Vom vorbi să restricționăm accesul în caz că ar veni mai mulți spectatori la sală, dar nu cred că va fi cazul”, a anunțat Georgian Băducu, oficial al HC Buzău.

UPDATE: Meciurile din liga I de fotbal, fără spectatori de azi

LPF a trimis o notificare către cluburile din Liga 1 prin care le anunță că meciurile din perioada următoare vor fi organizate fără spectatori! Decizia va intra în vigoare începând de azi, iar primele meciuri afectate sunt Chindia Târgoviște – Sepsi (17:30) și FCSB – U Craiova (20:30).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Gloria Buzău a retras ACUM biletele de la vânzare

  • Lucrul cel mai bun, activitati sportive fara spectatori.Decat coronavirus in casele oamenilor mai bine fara spectatori. Nimeni nu face un efort prea mare daca nu participa ca spectator la evenimente artistice/sportive etc o luna de zile sau mai mult.Hai sa ne facem un bine ascultand specialisti care vor bine tari(poate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.