Gloria dă gol după o fază cum vezi doar pe Youtube

Doar 5-6 minute mai erau din meci. Chiajna avea 1-0, după un meci frustrant pentru Gloria. Buzoienii au jucat foarte bine, au dominat, au avut ocazii mari dar le-au ratat.

S-a ajuns în minutul 85. Nouă ocazie mare, mingea se încăpățânează să nu intre în ațe și se oprește în stâlpul porții. Un fundaș de-al Chiajnei se lovește de bară în încercarea de a respinge. Publicul buzoian suferă după noua ratare, oaspeții se bucură, au scăpat iar. Pe când toată lumea se uita către fundașul accidentat, în plan secund, portarul Greab aruncă mingea în față ca s-o trimită în afara terenului. Chipirliu e atent, oprește mingea și-o trimite, mai mult în glumă, în poartă. Mai bine de jumătate din public nici n-a văzut întâmplarea. N-a observat-o nici arbitrul. Nici majoritatea jucătorilor și oficialilor celor două echipe. A văzut-o însă unul dintre tușieri. Care i-a făcut semn centralului.

„Vezi că a fost gol!”

„Ce gol ?”

„Da, portarul a vrut să degajeze, iar atacantul de la Buzău a fost pe fază și a trimis mingea în poartă. Trebuie să dai gol pentru Buzău”, a conchis tușierul.

Iar centralul, deși n-a văzut golul, a mers pe mâna tușierului. A suflat în fluier și a arătat spre mijlocul terenului. 1-1. Stupoare și imediat furie pentru oaspeți: „Cum să se valideze un astfel de gol? Nu se poate!”.

Urmează cinci minute de proteste vehemente. Oaspeții amenință că părăsesc terenul. Îi înjură și îmbrâncesc pe arbitri. Ca să potolească spiritele centralul îi dă roșu direct portarului Greab. Meciul se reia.

Cu un om în plus, buzoienii forțează victoria. Se dau opt minute de prelungiri. Fundașul Ioniță, urcat vârf, precum Vasile Brătianu la Brăila, prinde un șut bun de la marginea careului. Mingea lovește transversala. Asta a fost, bine c-am făcut măcar egal. Dar vine ultima fază, în prelungirile prelungirilor. Chipirliu cade în careu, iar arbitrul arată punctul cu var. E nebunie în tribune. Ce final!

Valentin Alexandru bate penalty-ul. Emoții. Portarul de rezervă, introdus în locul unui atacant, ghicește colțul. Mai mult, Costache, atinge mingea. Totuși, balonul intră în poartă. Nebunie la pătrat. Spectatorii se îmbrățișează, llie Stan face semnul victoriei, cu pumnul spre tribuna mare, oaspeții se îndreaptă din nou spre arbitri. Frustrarea lor e de înțeles. În loc de trei puncte, pleacă acasă cu nimic.

Bucurie mare pentru glorioși. Grație succesului rămân pe locul 3.

Vom reveni cu alte aspecte de la acest meci „nebun”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.