„Gloria e viața mea! Nu e corect!”

Scenă făcută azi în fața stadionului Gloria de Casandra.

„Celebra” vânzătoare de semințe a început să plângă.

„Nu e corect ce mi se întâmplă. Gloria e, împreună cu familia, viața mea. Nu intru la meci doar să vând semințe, eu chiar țin cu Gloria. Sunt în culmea fericirii când dă gol și câștigă, iar când pierde nu mai am chef de nimic. La meciul cu Steaua cei de la poartă nu m-au lăsat să intru. Mă tem că și duminică o să se întâmple la fel. Nu-i corect față de mine!”

E vânzătoare de semințe, dar Casandra cunoaște toți jucătorii după nume. Între două vânzări se uită la meci, știe când Gloria joacă bine ori prost
Casandra, enervată de galeria oaspeților

Dacă duminică nu va fi lăsată pe stadion, Casandra va avea ce pierde. În Crâng se vor juca două meciuri. De la ora 12.00, Gloria – „U” Cluj, iar de la 19.00, Chindia Târgoviște – Dinamo.

Dâmbovițenii au stadionul în renovare și până în octombrie-noiembrie vor juca la Buzău meciurile de pe teren propriu.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Gloria e viața mea! Nu e corect!”

  • sa se reprofileze si ea cu niste iarba ceva , semintele fac mizerie si strica dintii , iarba nu !

  • După părerea mea, Kasandra e un brand al Gloriei Buzău…, cred ca merita putin respect… Haideti sa nu facem rasism…

  • Tereacă, un articol de cacao. Ai scris că nu este lăsată să intre pe stadion, dar nu ai spus și din ce motiv. Trebuie să ne dăm noi cu părerea?
    Și, apropo, știi cum se numește Casandra?

  • Lăsați-o ca asa am crescut noi pe gloria Buzău își câștiga și ea un ban cinstit Hai Kassandra Dumnezeu sate binecuvinteze

  • Auraș Tereacă, așteptam și un scurt articol cu un fost sau actual șef de promoție al hasdeului! Sau aceștia nu votează cum trebuie! De fapt, în perspectiva referendumului pe care îl tot promovezi, se explică articolul ! O tinerețe reușită să ai !!

  • Mai sunt în țară ori în Buzău șefii de promoție ?

  • Ba da, mai sunt în țară unii dintre ei și mai vin și în Buzău din când în când, dar nu îi bagă nimeni în seamă pentru că nu fac parte din tinerii de perspectivă, unii actuali consilieri locali sau viceprimari! Și ți-o spun din experiența proprie!! Crede-mă pe cuvânt, deși nu fac parte dintre ei, dar am avut onoarea să mă învârt oarecum pentru scurte clipe în cercurile lor selecte !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.