Gloria, evoluție modestă. Adversara a avut 13 goluri avans!

„Meci trist pentru Gloria Buzău”.

„Gloria Buzău primește goluri precum o echipă de la retrogradare”

„Nu știu dacă s-a văzut pe live, dar antrenorul Ovidiu Mihăilă s-a închinat”

„Incredibilă transformare negativă pentru Buzău, echipă care a fost la un gol de a o elimina pe Nantes, câștigătoarea EHF”.

Supusele de mai sus aparțin comentatorului TVR2. Au fost rostite în repriza a doua a partidei SCM Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea, când jucătoarele de la Buzău au fost conduse și la 13 goluri diferență. La Gloria n-a mers nimic, nici poartă, nici apărare, nici atac. O echipă blazată, plictisită, fără ambiție – care a continuat azi în aceeași notă deziluzionantă partidele (pierdute) cu CSm București, Măgura Cisnădie și Dacia Mioveni.

Dacă alde Rotaru și Iuganu nu se trezesc ACUM obiectivul acestui sezon (calificarea în cupele europene) va fi ratat. Ar fi o mare dezamăgire pentru suporteri, dar și pentru finanțator, în condițiile în care SCM Gloria a avut cel mai numeros lot, jucătoare bine plătite și la timp, toate condițiile asigurate.

loading...

Un comentariu la „Gloria, evoluție modestă. Adversara a avut 13 goluri avans!

  • Partea buna e ca nu au fost accidentari . Daria Bucur e un mare pericol pentru jucatoarele adverse , de la orice echipa; la inceputul jocului cind scorul era strins , cele de la Valcea impingeau mereu pe saritura si se puteau produce accidentari
    Gloria poate termina in primele 5 ( rezultatele de ieri au ajutat-o), dar probabil ca in urmatorul sezon lotul va fi mai slab ca acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.