Gloria făcută KO de alde Neagu&Pintea

Prestație modestă a Gloriei în această seară cu CSM București.

Gloria a fost demolată încă din prima repriză care s-a încheiat cu un neașteptat 14-6 pentru alde Cristina Neagu & Crina Pintea (Buzăul, doar șase goluri într-o repriză!).

Buzoiencele nu și-au revenit nici în repriza a doua. Diferența de scor a continuat să crească, tabela arătând cu 30 de secunde înainte de final 30-14 (!) pentru CSM. S-a terminat 30-16, într-un meci în care la Buzău n-a mers nimic (atac, apărare, poartă) și nicio jucătoare nu s-a remarcat pozitiv.

E drept, Gloria are ca alibi faptul că n-a avut niciun meci amical înainte de întalnirea cu „tancul” CSM și că jucătoarele nou-venite (opt!) nu s-au integrat încă. Dar, chiar și așa, lumea aștepta ceva mai mult de la Buzău.

În primul meci din campionat, Gloria va întâlni tot pe CSM București.

Meciul a fost difuzat în direct de TVR1. Duminică, la 11.00, pe TVR 2 se va difuza finala meică dintre Gloria Buzău și Rapid București (ltima a pierdut cu 23-30 semifinala cu Rm. Vâlcea).

Tot la tv, în direct, se va putea vedea duminică la ora 18.30 (Digi Sport) și Gloria la fotbal – în deplasare cu Dacia Mioveni.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.