Slider

Gloria, gol primit în ultima secundă!

Surpriză negativă, azi, pentru SCM Gloria Buzău.

Buzoiencele au obținut doar un egal (!) cu nou-promovata Activ Ploiești (27-27, după 13-10 la pauză), meci jucat la București la Sala Polivalentă.

De notat că ale noastre au marcat cu șapte secunde înainte de final (27-26), dar au fost egalate la ultima fază (fixă) când Loredana Vartic a aruncat (de pe loc) peste zid și sub transversală.

Ale noastre au făcut probabil cel mai slab meci din ultimii ani pe fondul lipsei de concentrare (dificilă împotriva unui adversar mai slab), a lipsei spectatorilor și bramburelii provocate de pandemie asupra sporturilor de echipă.

La Gloria nu au jucat Iuganu, Shteriova, Gavrilă și Alina Ilie

SCM Gloria, marcatoare: Livrinikj 6, Janusevic 5, Ada Moldovan 4, Condurache 3, Klikovac, Rotaru, Petrovic și Simion (câte 2).

Miercurea viitoare, tot la Polivalentă, SCM Gloria va juca împotriva altei nou-promovate CSM Galați, iar apoi cu HC Zalău (turneu Sf. Gheorghe).

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Gloria, gol primit în ultima secundă!

  • ce mare echipa este si Gloria ? ce mare istoric poarta in desagi aceasta echipa ? ce rezultate antologice o recomanda ? hai bre sa fim seriosi , sunt zeci de orase care sunt peste noi in orice disciplina sportiva in RO …acum forfotesc multi pe acilea precum mustele pe cacat pentru ca este rost de mangleala , dar sa vedeti iures cand se vor dezteleni putin itele de catre ,,binevoitorii ,, cu competente in acest sens …vom trai si vom vedea zise orbul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.