Gloria i-a prezentat pe Curcan și Mătase! Poza e înșelătoare. Nu sunt șahiști!

Prezentare inedită, ieri, în sala de șah a unor…rugbiști.

Întrucât sediul clubului de la stadion e ocupat încă de lichidatorul defunctei „FC Gloria lui Tulpan”, noul club al municipalității funcționează prin diverse încăperi libere de la stadion. Cum ar fi bucătăria și sala de mese.

Astfel că un loc mai cușer pentru prezentarea celor trei noi rugbiști a fost considerat, pe bună dreptate, sala de șah.

Astfel că între rugbiști și ziariști s-au interpus mai multe mese de șah.

Noile achiziții se numesc Mătase, Curcan și Neagu. Toți trei vin din prima ligă, de la Poli Iași, și joacă pilier, centru respectiv aripă.

„Vin de la Iași, dar de loc sunt bârlădeni de-ai mei. Bărbați puternici, buni rugbiști, ne vor ajuta mult în construirea unei echipe de primă ligă la Buzău. Am profitat de faptul că echipa din Iași are probleme financiare și i-am adus la Buzău”, a anunțat președintele Vasile Niță.

Cei trei rugbiști moldoveni sunt primii ocupanți ai noului cantonament de la stadion. Nu vor rămâne singuri întrucât în aceste zile se tratează cu alți jucători, inclusiv străini (se pare doi ucrainieni și doi sud-africani).

La SCM Gloria au mai venit în această iarnă doi jucători din prima ligă: pilierul Adăscăliței de la Dinamo și demi-ul Victor Dumitru de la CSM București.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.