Gloria începe să-i aducă acasă pe buzoieni

Veste bună din Crâng.

Gloria a reușit să repatrieze unul dintre cei mai buni fotbaliști buzoieni.

E vorba de mijlocașul stânga Alin Manea, format la Șoimii Buzău, și care în ultimii doi ani a jucat în liga 2 la ASU Poli Timișoara.

Manea a intrat în repriza a doua la Iași și va concura pentru un post de titular cu Ciobanu și Alex Munteanu (Ciobanu are avantajul de a juca pe ambele laturi ale terenului).

Titular la Gloria s-a impus în ultimele etape și fundașul central Daniel Vârtej (23 de ani) – vezi foto mai jos.

Rezervă la echipa din Crâng e și puștiul de 17 ani – Dragoș Lazăr – cu două apariții în echipă în acest sezon.

Pe lângă intrarea în play-off, Gloria are ca obiectiv și promovarea în lot și primul „11” a mai multor jucători buzoieni.

La Gloria a revenit de o săptămână și mijlocașul Paul Pațurcă – care a încercat un transfer la Gaz Metan Mediaș. Și Pațurcă a intrat la Iași în repriza a doua.

Mâine, sâmbătă, de la ora 11.00, Gloria Buzău joacă în Crâng cu Metaloglobus. Cu o victorie, buzoienii vor urca pe loc de play-off.

loading...

3 comentarii la „Gloria începe să-i aducă acasă pe buzoieni

  • 2 buzoieni? Uita te la cei de la Metalul, câți buzoieni au în lot!! Nu se compara…

  • Lăsați ba echipa in pace, am ajuns pe locul 4. Am fost azi la meci, am dat 10 lei, nu 30 de lei ca la handbal. Și mai dau 10 lei de acum încolo ca imi place ce văd. Pustai e cel mai tare antrenor din liga a2-a și printre cei mai buni din țara. Ăștia puși de ion Viorel sa comenteze, ca i s-a tăiat macaroana, gata cu furăciunile. Ca privatul ăla nu da sute de mii de euro ca sa ii fure Ilie Stan și ion Viorel, nu se fura pe el. Gloria nu are buget ca pe vremea lui Ilie Stan, are la jumătate. Nimeni n-a crezut ca poate scapă echipa de ventuze, dar uite ca acum e Curatenie. Și pana acum banii au venit de la privat și ceva de la Neagu-cj. Dacă nu bagă ăla bani privați închideam pana acum.

  • N-am avut noi antrenor ca Pustai niciodata. Am avut numai dealde Ilie Stan și Vali Stan. Doi circari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.