Gloria, reușită. A vândut un jucător în pandemie!

„Nu vă pot spune suma, dar pe Vali Munteanu l-am transferat pe bani la Craiova lui Mititelu”.

Vali Munteanu a fost, la concurență cu atacantul Vali Alexandru, cel mai bun jucător al Gloriei din campionatul precedent

Informația a fost comunicată reporterului buzoienii.ro de Cristi Ceaușel, șeful clubului din Crâng.

„E simplu. Vali Munteanu e un jucător foarte bun, una din cele mai bune extreme din liga a doua, cel puțin. Mai avea contract cu noi pentru încă un an. Fără bani nu i-am fi dat drumul. Iar Craiova lui Mititelu ne-a făcut o ofertă, așa cum ne-a făcut astă iarnă și Rapidul pentru Vali Alexandru”, a adăugat Ceaușel

Ceaușel a ținut să-i aducă o laudă și antrenorului Ilie Stan: „El, cu pregătirea lui spartană, i-a adus atât pe Vali Munteanu, cât și pe Vali Alexandru, la o formă foarte bună, de-am ajuns să avem oferte pentru ei”

Acum, rămâne de văzut dacă Gloria va reuși să se acopere după plecările celor doi jucători, printre cei mai buni din liga 2 pe posturile lor.

loading...

Un comentariu la „Gloria, reușită. A vândut un jucător în pandemie!

  • Vai, vai, vai.. Cat curaj sa ieșiți sa vorbiți de un transfer, când anul trecut ați cheltuit peste 5 mil euro la club… Și dc nu spuneți suma? Nu sunteți de drept public? Nu mai avea bani, Primăria? Nu va mai ajunge.. Sunteți plini de funcții și de idei de mărire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.