Gloria s-a lepădat de ciulini

Meci destul de greu pentru Gloria împotriva unei echipe ciulin.

Tg. Jiu e mai slabă decât Gloria, dar e greu de bătut. Se agață ca un ciulin de tine, de meci. Arbitrii știu că e mai slabă și o tratează cu indulgență. Judecă fazele cu dublă măsură, iar asta ajunge să irite echipa mai bună. Echipa ciulin profită atât de iritarea dar și de relaxarea favoriților. Dacă bați echipa ciulin e normal, dacă pierzi îți sar toți în cap.


Ciulinul s-a agățat bine de Gloria până cu zece minute înainte de finiș (19-18, min. 47). Abia în minutul 54 Gloria a pus patru boabe distanță (24-20) și a fost sigură de victorie. Final, 26-22.


De la Gloria nicio jucătoare nu s-a remarcat, toate au greșit, dar importantă e victoria echipei. Grație succesului, Buzăul își consolidează locul 7, poziție pe care va și termina acest sezon (dacă nu cumva face o minune și câștigă la Craiova).

Gloria mai are un singur meci important în acest sezon dezamăgitor, sfertul de cupă cu Rapidul de la Buzău. Dar diferența de valoare e mare, așa că, vorba lui Iordănescu, să nu ne facem iluzii ca să n-avem deziluzii.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.