Gloria și-a prezentat azi primele patru achiziții

Au semnat contractele dimineață, iar la prânz s-au pozat în tricourile Gloriei.

Sunt primele patru achiziții ale Gloriei din această iarnă.

„Toți sunt jucători buni, ne vor fi utili. Doi dintre ei, Toma, fundaș stânga, și Savin, mijlocaș central, au fost căpitani la echipele de unde au venit”, a precizat antrenorul Ilie Stan.

Vezi mai jos, fotografia oficială și câteva cuvinte pentru fiecare dintre ei.

•             loan Călin Toma, (27 ani), fundaş stânga, fost căpitan de echipă al formaţiei Ripensia Timişoara şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Ligii a 2-a.

•             Adi-Marian Chică-Roşă, (21 ani), atacant, a evoluat ultima dată la FC Botoşani, fiind unul dintre cei mai promiţători jucători ai generaţiei sale.

•             Iulian Roşu, (25 ani), este noul mijlocaş central ofensiv al Gloriei Buzău, ultima echipă la care a jucat fiind Sportul Snagov. Este un jucător care s-a format la Steaua Bucureşti, evoluând de-a lungul timpului la mai multe echipe importante din Liga I, precum Rapid Bucureşti, Astra Giurgiu sau ACS Poli Timişoara.

•             Mihai Cătălin Savin, (29 ani), mijlocaş central defensiv, fost căpitan de echipă al formaţiei Turris Turnu Măgurele. Este un fotbalist experimentat, evoluând în Liga I la echipe precum Rapid Bucureşti sau Concordia Chiajna.

La capitolul plecări notabile îl trecem pe golgeterul Vali Alexandru, căruia Rapidul i-a plătit clauza de reziliere. Oficial, Gloria s-a despărțit și de cei doi jucători de culoare, stoperul Konate și închizătorul Sana, plus atacantul Mihalache. Lista plecărilor va fi completată zilele următoare.

De notat că azi a avut loc și primul antrenament de reacomodare la efort. Vom reveni cu articol despre jucătorii prezenți la reunire.

Principalul cantonament va avea loc în Antalia, Turcia, în februarie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.