Gloria, victorie cu emoții

Meciul din Crâng a început cum nu se poate mai prost pentru Gloria.

În secunda 63, mingea trimisă de oaspeții de la Tunari a trecut de linia porții:

Egalarea a venit la început reprizei secunde (min 53) după o acțiune personală a lui Sergiu Pârvulescu. Fundașul dreapta a driblat trei adversari și a șutat la colțul lung:

Cu un sfert de oră înainte de final, Gloria a marcat golul victoriei. Același Pârvulescu a centrat din dreapta și micuțul atacant Cristi Dumitru a sărit dintre fundașii adverși și a trimis cu capul la colțul lung:

Gloria a trăit periculos finalul meciului. Oaspeții au fost aproape de a egala. Noroc cu intervenția portarului Greab care a respins peste poartă:

Omul meciului poate fi declarat Sergiu Pârvulescu, gol și pasă de gol. Din păcate, în ultimii ani talentatul fundaș dreapta (din Brașov) a bătut pasul pe loc. S-a grăbit când a plecat de la Gloria Buzău la 17 ani.

Concluzii despre meci

* Antrenorul Prepeliță n-a fost probabil cel mai inspirat când a jucat cu trei mijlocași defensivi (Pervan, Șerban și Georgiev) pe teren propriu și fără vârf de careu (în primul „11”). Ghinion, deși echipa a avut centrul de greutate jos, a mai și luat gol în minutul 2.

*Gloria are doi fundași centrali care știu cu mingea, Dobrosavlevici și Patapis. Avantaj la construcție, dar apărarea pare destul de permeabilă.

*Evident, o echipă schimbată radical în această vară, suferă la omogenitate. Probabil, jocul se va îmbunătăți în etapele viitoare.

Veste bună, lotul a fost întărit în ultimele zile cu trei jucători ofensivi, atacantul Chicăroșcă (revenit de la Brașov), mijlocașul Diego Izata (FC Brașov) și atacantul Valentin Dumitrache (buzoian, împrumutat de la Farul Constanța – unde a prins minute în prima ligă).

Pentru Gloria urmează, în campionat meciuri cu Chindia (d), Metaloglobus (a) și Dej (d).

Până atunci, miercuri, în Cupa României, în deplasare cu CSO Plopeni.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Gloria, victorie cu emoții

  • Pervan este mijlocas ofensiv, nu are nici o legatura cu postul de mijlocas defensiv. Ieri a jucat in spatele varfului si cei doi mijlocasi defensivi au fost Georgiev si Serban.

    Răspunde
    • Realizările ofensive au fost minime, omul cred că nu știe să dribleze. De-asta l-am trecut la mijlocași defensivi.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.