Glumițe și azi, deși era groasă : „Mama mea nu este nici măcar suspectă de coronavirus!”😯

E momentul de miercuri 4 martie când Sebastian Silvestru și-a luat mama de la aeroport.

Prilej de glumițe, deși femeia se întorcea din Italia unde bomba coronavirus explodase. Fără a ști și fără a avea vreo vină. Din păcate, femeia purta virusul.

Astăzi, deși situația devenise îngrijorătoare, Silvestru a minimalizat speța într-un interviu pe DCNews.

„Mama mea nu este nici măcar suspectă de coronavirus! Singurul motiv de suspiciune a fost că a venit din Italia, din zona Rimini. La momentul respectiv nu se încadra în zona de contaminare cu noul coronavirus. Ieri m-a sunat că se simte rău, că are stare de vomă și frisoane. Pe parcursul zilei a sfătuit-o unul dintre frații mei să sune la 112. Aseară, când au luat-o de acasă cu izoleta avea o temperatură de 37. Nu te duci cu o asemenea temperatură la spital! Apoi, unii din presă au început să scrie că are febră. Dar cum eu sunt jurnalist la Buzău și am făcut articole cu toți vagabonzii de pe aici, evident că știrea a prins”. 

Deranjat că presa a aflat

„Acum fac investigația mea pentru că de la DSP s-a aflat că fiul ei sunt eu. Ea a sunat la 112, de acolo s-a anunțat DSP și respectivul medic epidemiolog a luat legătura cu mama. Și de aici s-a aflat în presă că sunt fiul ei”.

De ce s-a întors din Italia ?

„Miercuri a venit mama din Italia de pe aeroportul din Bologna. La Otopeni, m-am dus să o iau și nu s-a întâmplat nimic. A fost operată recent, la sfârșitul lunii ianuarie. Are o proteză montată pe un picior. A venit în niște condiții mai speciale, adică într-un cărucior, pentru că se deplasează foarte greu. Mai mult, mama a stat într-un mediu destul de steril, a stat mult în spital. Apoi, a mers la o clinică de recuperare”.

Femeia a fost luată aseara cu izoleta de acasă, de la Pârscov

Ce se va întâmpla ?

Femeia a fost transferată astă seară de la UPU Buzău la Institutul Matei Balș la București. Speranțele sunt că va fi tratată corespunzător și se va vindeca. Îngrijorarea este însă că fiul acesteia, o persoană activă, ar putea să fie purtător și să fi infestat în ultimele zile și pe alții. Sebastian Silvestru și concubina sa, farmacistă la Spitalul Județean, probabil și alți apropiați, vor fi izolați din această seară pentru 14 zile fie la domiciliu, fie la Arbănași. Li se vor preleva probe, iar mâine li se va face testul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Glumițe și azi, deși era groasă : „Mama mea nu este nici măcar suspectă de coronavirus!”😯

  • anchideti pacanelele.sunt pline de rromi din italia.si schimb valutar,

  • Nu-i suspecta, dar a iesit pozitiva. Uite ce inseamna inconstientza mioritica…….[Leo]

  • Nu faptul ca a facut glume e de condamnat. Zilnic sunt glume si emisiuni de gen si la radio nationale. Dar faptul ca a si actionat conform glumelor, asta chiar nu mai este cu umor.

  • Testele nu sunt de incredere. Pana si cei din strainatate au recunoscut ca testele ies des pozitive desi pacientul nu are covid… testele pentru covid sunt la fel de precise precum testele alea pe care le folosesc politistii pentru a depista soferii ce au consumat substante interzise, care ies pozitive la cocaina si alte substante si daca soferul a luat un Paracetamol, apoi ies politistii in presa si se lauda ca au prins soferi drogati si le fac dosare cu care ii sicaneaza ani de zile degeaba si chiar ii baga nevinovati la puscarie ca soferii nu au bani sa plateasca sa isi dovedeasca nevinovatia si ca in realitate n-au vazut droguri decat in filme acei soferi.
    Si la noi la primul pacient a iesit primul test pozitiv, ca imediat urmatoarele sa iasa negative toate, semn ca n-a avut nicodata si primul test a fost viciat si individul a fost retinut si arestat atat el cat si cunoscutii lui degeaba, chiar si dupa ce s-a confirmat ca n-a avut covid politistii tot i-au tinut in mod abuziv in arest pe toti cunoscutii lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.