Gol în ultima secundă! Buzăul a întors de la minus 4!

Revenire remarcabilă a handbalistelor de la Gloria în această seară la Cisnădie.

Mai erau cinci munte și gazdele aveau patru goluri avans: 20-16.

Buzoiencele au recuperat două goluri, dar cu 40 de secunde înainte de final, Cisnădie avea 22-20. S-a întâmplat apoi o minune. Stoleru a marcat în secunda 26, s-a recuperat mingea iar în secunda 59 Maria Gavrilă a aruncat la poartă. Goool și Buzăul a obținut un punct in-extremis.

Maria Gavrilă a adus Buzăului un punct

Ce vedem ? Pe de o parte jumătatea plină (revenirea remarcabilă din final), dar și jumătatea goală (perioada nefastă din R2 când de la 12-13 s-a ajuns la 18-15 și apoi la 20-16 pentru gazde).

De asemenea, unii pot zice că punctul e bun (Cisnădie fiind echipă de Cupă Europeană), iar alții că e prea puțin (pt. că Buzăul are totuși lot mai bun).

De la Gloria, conform părerii unora care au fost la meci, s-au remarcat Raluca Petruș, Alina Rotaru (R1) și Maria Gavrilă (R2).

Gloria va rămâne în Ardeal pentru partida de duminică de la Cluj, iar apoi, miercuri, în meciul anului de la Buzău, va întâlni vedetele de la CSM București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Gol în ultima secundă! Buzăul a întors de la minus 4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.