Gol Metalul! Iată cine s-a bucurat la final!

Meci tare azi după-amiază care a onorat statutul de derby dintre Metalul Buzău (albastru) și Progresul Spartac București (alb).

Din păcate, finalul partidei i-a găsit pe jucătorii Metalului cu ochii în lacrimi și pe oaspeți cântând alături de inimoasa galerie.

După zece partide fără înfrângere (din care șapte câștigate), a unsprezecea a fost cu ghinion.

Buzoienii au pierdut cu 2-1 după un meci echilibrat, cu puține ocazii, care ar fi trebuit să se termine egal.

Înainte de pauză arbitrul a dictat ușor penalty după un henț contestat de gazde. Penalty-ul a fost transformat, astfel că la pauză a fost 0-1.

După un sfert de oră de la reluare, pe fondul presiunii gazdelor, Lungoci a restabilit egalitatea, deviind cu latul o centrare șutată în gura porții.

Din păcate, cu 7-8 minute înainte de final, fundașul dreapta al gazdelor, juniorul Trăistar, doarme la un duel pentru minge, adversarul centrează în gura porții de unde lipsește marcajul și se face 1-2.

Buzoienii au căutat egalarea, cu centrări în careu, dar nu s-a prins nimic.

Oaspeții au sărbătorit la final cu galeria, în timp ce buzoienii și-au făcut inimă rea pentru că au ratat frumosul obiectiv de a termina neînvinși turul de campionat.

„Chiar dacă am pierdut un făcut un meci bun, chiar am jucat fotbal azi. Față de alte meciuri când oșișnuiam să bubuim mingea în față, astăzi am jucat legat, am încercat să avem posesie, în fața unei echipe foarte bune. Eu n-am văzut să fi fost penaltuy la primul lor gol, dar până la urmă am egalat, meciul se juca. Din păcate, ne-a lipsit experiența de a forța tocmai atunci la 1-1, să mergem peste ei și să le dăm golul doi. Apoi, probabil din cauza tinereții, junioru Trăistar a greșit, marcaj n-a fost, și am luat gol. Dar, asta e, mergem mai departe, mă duc la băieți să-i încurajez pentru că sunt tare supărați”, ne-a declarat la final antrenorul Vali Stan.

Din păcate, după acest insucces Metalul a coborât pe patru cu 24 de puncte. Pe trei se află Cernavodă (25 pct), pe doi Farul C-ța (26 pct), iar lider a rămas Progresul Spartac (28 pct).

Mai jos găsiți declarația video a antrenorului Vali Stan de la final și o galerie foto de la meci:

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.