Greu de crezut, dar adevărat! Buzăul – mai modern și mai civilizat decât Timișoara la un capitol. Iată imagini elocvente!

Da, Buzăul i-a luat-o înainte Timișoarei la un capitol ce ține de civilizație și modernitate.

E vorba de aspectul și curățenia din jurul platformelor de gunoi.

La Buzău, grație investiției firmei de salubritate, există deja 14 platforme îngropate!


Trei funcționale încă de anul trecut, în timp ce alte unsprezece vor fi inaugurate miercuri.

De asemenea, luna viitoare se vor mai amenaja încă douăsprezece, de astă dată plătite de municipalitate.

Astfel că la finalul acestui an Buzăul se va lăuda cu 26 astfel de platforme.


Citește și articolul: Accident pe trecerea de pietoni de la Șc. 15. „Șoferul a izbucnit în plâns”. Iată ce greșeală au făcut doi elevi!

Timișoara nu are platforme îngropate!

De notat că firma care realizează execuția și montajul acestor platforme e din Timișoara și că în orașul de pe Bega sistemul n-a fost implementat încă.

Patronul ne-a trimis și câteva fotografii din Timișoara, cu câteva platforme unde gunoiul este împrăștiat generos printre blocuri.

„La noi acasă, la Timișoara, primarul Robu n-a achiesat la ideea cu platformele îngropate. Deși, la Timișoara, ca la Buzău, tot firma RER Ecologic operează în oraș. Bravo vouă, la Buzău, că sunteți mai deschiși la minte. O să iau articolul pe care-l vei scrie să-l trimit și la ziarele din Timișoara, poate vede și primarul nostru. Uite, vă dau și niște poze făcute ieri la Timișoara într-un cartier, între blocuri”, ne-a declarat patronul firmei, care urmează să monteze și la Arad astfel de platforme îngropate”.

Acesta a anunțat că va trimite articolul de pe buzoienii.ro și către ziarele din Timișoara pentru ca în acest fel să-l convingă și pe edilul din orașul bănățean.

Citește și articolul: Loc de joacă pentru copii, dar și pentru adulți ori bunici. Balansoar, mese de șah, aparate de fitness. Iată unde se întâmplă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Greu de crezut, dar adevărat! Buzăul – mai modern și mai civilizat decât Timișoara la un capitol. Iată imagini elocvente!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.