Grup de puști filmați când au desigilat stația de depanare a bicicletelor

Un grup de puști au fost surprinși de camerele de supraveghere când au desigilat stația de reparare a bicicletelor municipale de pe str. Horticolei.

Din imagini se poate observa că puștii au folosit pompa atașată stației pentru a-și umfla mingea

Pentru că au desigilat stația și au tras de uneltele dinăuntru, mama celui mai mare dintre puști (G.S.N.) s-a trezit acasă cu Poliția Locală.

Vizita n-a fost chiar de curtoazie, femeia (D.G.) fiind sancționată pentru nesupravegherea minorului conform Legii 61/1991R Art 2 pct 33.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Grup de puști filmați când au desigilat stația de depanare a bicicletelor

  • Buuuun…dacă în orașele mari din Europa, unde se considera ca oamenii sunt mult mai civilizați, bicicletele și trotinete sunt vandalizate, aruncate în canale,distruse…oare cum va fi la noi care încă avem țigani fără buletine.

    Răspunde
  • Amenzi mari (sa-ti vina la primarie cand platesi impozit anual) puscarie (pt.omorat schingiuit pisici/caini au ajuns nemernici la puscarie pt.6 luni) iar pt.”colorati” sigur se gaseste o solutie… Romania e mai rea decat Franta cand deranjezi autoritatile… Sa nu uitam cum erau tratati inainte de 1989 cei mentionati de tine… Se poate si civilizatie, trebuie doar apasati mai tare pe cap cu cizma si se civilizeaza…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.