„Hai să-l stricăm!”

Fotografiile ne-au fost trimise acum de o doamnă de la locul de joacă din Marghiloman, recent modernizat.

Copiii se dau în picioare în leagăne, dar și umblă la sforile care susțin șezutul.

„De-o juma de oră le tot zic. Dar degeaba”, e mesajul care a însoțit imaginile către buzoienii.ro

Asta se poate vedea în timpul zilei, căci după lăsarea întunericului când vin cei mai mari…

După ce locul de joacă va fi în câteva zile/săptămâni/luni vandalizat vor apărea postări de genul „dar, vai, ăștia de la primărie, niște incompetenți. Uitați și dvs. în ce hal arată leagănele și topoganele astea!”

În atenția vandalilor mici și mari

Pe lângă locul de joacă din Parcul Marghiloman, Primăria a modernizat recent și locul de joacă de pe strada Iazul Morilor. Așa că băieți și fete, șo pe el! Nimic să nu mai rămână!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Hai să-l stricăm!”

 • Este normal, locurile de joaca Jungle Gym sunt destinate uzului rezidential, acasa, nu pentru uz public, cineva din Primarie ori a luat spaga ori nu are habar ce norme trebuia sa respecte si solicite.
  Aici o sa acționăm DNA pt ca este in joc siguranta copiilor….

 • Si politia locala unde ai trimiso constantine???

 • Nu vad nimic anormal.
  De cand e lumea copii se dau in leagane din picioare. E ceva normal si firesc.
  Problema e a primariei ca au achizitionat pe o gramada de bani echipamente inadecvata pentru uzul necesar, pe vremuri primaria a achizitionat numai leagane solide din otel pe care puteai sa pui un elefant si nu pateau nimic, nu ca astea noi de uz ocazional in gradina pe care daca pui un copil mai dolofan se desprind din lemnul de slaba calitate sau lanturile de slaba calitate.

 • Politia locală sa nu mai lancezeasca pe bănci prin parcuri să-și facă treaba.

 • Ati zapacit lumea cu politia locala.Dupa mintea unora aia ar trebui sa stea numai in locul de joaca sa pazeasca niste pui de ciorumbel sa nu rupa leagane.

 • Polițiștii locali, sa nu mai umble 2 câte 2 (plictisiți) și sa zacă în mașinile instituției, cu ochii în telefoane, ca lucrurile au cam scăpat de sub control, în urbea noastră. Rolul lor e sa asigure ordinea și disciplina, altfel salariile nu se justifica. Altfel, ziua construim și noaptea, se surpa! Ne batem joc, unii de alții, nu mai zic, de banii investiti. Ori e teama… ori e dezinteres… Comunitatea pe care o aperi, e precum familia ta, adică pe primul plan!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.