„Hai să promovăm!” Cui îi adresează mesajul

Ilie Stan nu mai are răbdare. Și nici dispoziție pentru a continua să antreneze la liga a doua.

„Hai să promovăm! Se poate, nu-i imposibil. Îl rog pe Emanoil Neagu să vină alături de Toma și să facem o echipă tare la Buzău. Împreună vom reuși”, e mesajul transmis de antrenor.

„Nu sunt antrenor de liga a doua. Am dobândit suficientă pricepere și experiență să fac față la liga I. Din păcate, anii trec degeaba, timpul nu are răbdare cu nimeni”

Ilie Stan spune că acum, la Gloria, cea mai mare problemă pe care o are e să mobilizeze permanent jucătorii – în condițiile în care clubul din Crâng nu are drept de promovare.

Soluția ar fi desprinderea echipei de fotbal de actualul club sub o formă juridică în care s-ar putea asocia Primăria Buzău, Consiliul Județean și acționari din zona privată.

Ilie Stan spune că dacă lucrurile ar trebui să se urnească deja (în caz că se va dori promovarea) întrucât în curând se va face licențierea pentru viitorul sezon, iar Gloria trebuie să aibă documentația gata.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Hai să promovăm!” Cui îi adresează mesajul

  • Hai, hai, hai BUZĂU!!

  • Va trebuie un Privat ca sa promovati , dar nu se vrea asta pentru ca nu se mai pot fura bani cum se face acum ,UNII BAIETI STIU ASTA 🙁

  • Daca Stan nu se considera antrenor de Liga a 2 -a de ce nu pleaca ? Il tine cineva cu forta ? Stie ca bani in plus pentru fotbal de la Primarie si Cons. Jud. inseamna abandonarea unor proiecte din alte domenii ( sanatate, infrastructura etc) , dar este interesat doar de cistigul sau; poate pleca daca are oferte de la echipe mai bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.