Hală nouă. Doi asociați din Buzău își extind afacerea

Au profitat de vremea bună și au dat azi startul lucrărilor.

S-a întâmplat pe Șoseaua Pogonele, în vecinătatea Cimitirului Evreiesc, unde firma Inserf SRL Buzău a demarat construcția unei hale industriale.

Societatea e deținută de doi oameni de afaceri din Buzău – Adrian Țuțuianu (58 de ani) și Adrioan Piron (54 de ani) – și se ocupă cu reparația utilajelor hidraulice industriale și alimentare (plus furtunuri sub presiune).

„Am reușit să atragem un proiect cu fonduri europene. Ideea e de a extinde și diversifica afacerea. Se va construi o hală, unde vor lucra în jur de 15 oameni, din care 3-4 noi. Investiția e undeva la 112 mii de lei, la care se adaugă prețul terenului, pe care l-am achiziționat”, a explicat Adrian Țuțuianu, unul din cei doi asociați.

Momentan, firma își desfășoară activitatea într-o hală mai mică situată Praktiker și benzinăria Mall.

În 2019, redacția buzoienii.ro și-a propus să popularizeze micile/marile afaceri din Buzău deținute de întreprinzători locali sau străini.

Primim ponturi la adresele de mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Le-au scos oasele și au băgat caii să are”. Pe acest teren din Buzău nu se va mai construi nimic. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

2 comentarii la „Hală nouă. Doi asociați din Buzău își extind afacerea

  • Foarte frumoasa initiativa redactiei buzoienii.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.