Haltă în dreptul poligonului auto și a patinoarului din Bariera Ploiești ? Ce se va întâmpla cu poligonul ?

Primarul C-tin Toma a anunțat începerea demersurilor pentru înființarea a două noi stații de tren pe raza municipiului Buzău.

„Da, avem în plan înființarea a două halte, una în Bariera Ploiești și una în Bariera Brăilei. Cea din Bariera Ploiești ar urma să vină în dreptul poligonului auto, care se va transforma într-o mare parcare. Această idee ne va ajuta în implementarea a două proiecte cu fonduri europene. Vorbim de asfaltarea de la un capăt la altul a bulevardului Unirii și de acel proiect „Park and ride”, prin care cetățenii care ajung în Buzău sunt invitați să-și lase mașinile în parcare și să folosească mijloacele de transport în comun”, a anunțat primarul la Campus TV.

Lucrări viitor magazin Kaufland

Tot în acea zonă din Bariera Ploiești ar urma să apară mult mai curând, chiar până la sfârșitul acestui an, un sens giratoriu.

Rondul va fi plătit de către Kaufland, întrucât va facilita intrarea cumpărătorilor în supermarketul care s e ridică în aceste zile în locul fostei fabrici de lapte.

Citește și articolul: În această seară. Zeci de candele aprinse pe treptele catedralei Sf. Sava

Anul viitor ar urma să înceapă și lucrările pentru modernizarea stadionului de atletism, astfel că întreaga zonă va cunoaște o transformare considerabilă.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Haltă în dreptul poligonului auto și a patinoarului din Bariera Ploiești ? Ce se va întâmpla cu poligonul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.